Connect with us

Revistateo.ro

Mioara Velicu a oferit detalii mai putin stiute despre relatia dintre Cornel Gales si Ileana Ciuculete. Artista a spus cum se comporta acesta cu artista.

Inedit

Mioara Velicu, detalii nestiute despre Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete

Mioara Velicu, una dintre cele mai indragiste interprete de muzica populara, a oferit detalii nestiute din familia Ilenei Ciuculete. Artista a vorbit despre relatia dintre Cornel Gales si regretata artista Ileana Ciuculete.

Mioara Velicu a vrut sa faca lumina si sa explice, pentru cei care l-au criticat pe sotul artistei, care era cu adevarat relatia celor doi.

Mioara Velicu: „Daca as putea i-as lua durerea lui Cornel”

Invitata la Teo Live, artista a povestit cum era tratata Ileana Ciuculete de sotul ei.

„Daca as putea i-as lua durerea lui Cornel, pentru ca eu stiu cum e sa-ti pierzi dragostea. El a insotit-o peste tot, era impresarul ei, sotul ei, prietenul ei si ei ii era mai usor. Conteaza foarte mult sa ai pe cineva langa tine sa te apere.

Cornel o sa sufere, eu am trecut prin asta si va avea durere in suflet de fiecare data cand se va duce acasa. Orice loc si lucru din casa ii va aminti de ea. Vor fi momente foarte grele pentru el.”, a spus Mioara Velicu.

Indragita interpreta de muzica populara traieste cu durerea in suflet din anul 2013, cand si-a pierdut sotul.

„De cand sotul meu a plecat in lumea celor drepti, lumina la capataiul lui nu s-a stins. Acasa am altar. Cornel va plange pe fiecare poza, pe fiecare canapea, in bucatarie ca ea era gospodina. El isi va aduce aminte si cel putin doi ani va suferi enorm.”, a mai spus artista.

CITESTE SI: Mioara Velicu, povesti emotionante traite cu Ileana Ciuculete

Mioara Velicu a dezvaluit cum era relatia dintre Cornel si Ileana, in contextul in care multi au spus ca el va profita de averea ei.

„Cornel a muncit extraordinar de mult. A condus casa, ea era regina si ea a facut totul. Si i se cuvine totul lui. Amandoi au muncit. Sotul meu mi-a lasat mie, si le multumesc cumnatilor si cumnatelor, mi-a lasat testament si nu am avut treaba cu nimeni. El trebuie sa treaca peste asta, ca Dumnezeu stie ce sa faca!”, a spus Mioara Velicu la Teo Live.

1 Comment

1 Comment

  1. UN OM

    2017-03-18T15:23:39+02:00 at 2017-03-18T15:23:39+02:00

    Romanii sa vorbeasca repede in asemenea momente , fara a fi in cunostiinta de cauza. Toti sufera, sot, rude….Nu se da cu noroi niciodata in aceste momente. Sa le fie rusine celor care acum fac asta, indiferent despre cine vorbeste…….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top