Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mihai Voropchievici: iti spune care sunt zilele NOROCOASE ale lunii FEBRUARIE

Berbecul are o lună în care trebuie să se concentreze pe dialog și pe relațiile de prietenie. Este momentul să renunțe la unele dintre ele, dacă e cazul. Zilele favorabile sunt 5, 9, 16, 22 și 26. Atenție în zilele de 3, 12, 24 și 27 căci se anunță furtuni și pot avea probleme de sănătate, discuții contradictorii sau certuri cu autoritățile!

Taurul se împarte luna aceasta între familie și serviciu. Dacă au gând să-și schimbe casa sau să facă achiziții pentru aceasta, e bine să se ocupe în zilele de 7, 13, 14, 17 și 21. Comunicarea este tensionată, iar conflictele pândesc la tot pasul. Fii atent ce faci pe 4, 12 și 18 februarie pentru că nu sunt de bun augur!

Gemenii au o lună cu multe drumuri, călătorii, vizite la rude sau prieteni, dar nici ei nu stau bine la capitolul comunicare. Relațiile cu șefii sunt tensionate, dar dacă știu să-și țină gura, eforturile le vor fi răsplătite. Zilele bune pentru ei sunt 4, 17 și 19, iar zilele în care trebuie să stea în banca lor sunt 3, 15, 22 și 26.

Racii vor rezolva luna aceasta probleme financiare din trecut și le vor fi recunostute meritele și eforturile. Asta înseamnă și ceva responsabilități în plus. Pot primi bani, prime sau bunuri în zilele de 6, 18, 20 și 25. Atenție, nu faceți investiții, nu dați bani împrumut și nu cheltuți pe 10 și 24 februarie! E de rău!

Leii își fac planuri de viitor, așa că au nevoie de liniște și singurătate, ca să pună totul la punct. Și ei pot pune punct unor relații de prietenie, iar asta este benefic pentru ei. Dacă au de semnat acte pe termen lung e bine să o facă pe 13, 17 sau 19 februarie. Atenție la zilele de 5, 16 și 19, când se pot încurca acte, lucrurile sunt înțelese greșit, se încalcă promisiuni, angajamente, se aruncă cu vorbe grele!

Fecioarele au o lună în care muncesc mult și acasă și la serviciu. E timpul să se ocupe de odihnă și sănătate. Decizii bune pot lua pe 10, 14 și 22 februarie. Atenție sporită pe 5, 11 și 18, când pot recidiva probleme vechi de sănătate, pot primi diagnostice sau tratamente greșite. Ar fi bine să evite intervențiile chirurgicale în aceste zile. Și, să-și țină gura și ei pentru că pot strica totul cu o vorbă.

Balanțele se pot reîntâlni luna aceasta cu o veche iubire, care s-a sfârșit prost și care, acum, cere o lămurire. Prudența este cuvântul lor de ordine. E o lună bună pentru distracții, hobby-uri, activități de recreere. La serviciu, este mult de lucru, cu discuții și provocări. Zilele bune pentru ei sunt 5, 17, 19 și 24, iar cele proaste, 10 și 18.

Scorpionii au o lună sentimentală tensionată, când partenerul sau copii îi cer socoteală și îi reproșează multe. Ar fi bine să rezolve problemelele gospodărești pe care le-a tot amânat. Șanse de reușită au pe 4, 14, 23 și 26 februarie. La serviciu au nevoie de prudență și discreție. Lucrurile se pot înrăutăți pe 18 și 28, când ar fi bine să-și facă treaba în liniște, să nu comenteze pentru că pot declanșa adevarate cutremure, sfârșite prost pentru ei. Atenție la sănătate!

Săgetătorii au o lună în care vorbesc mult și prost. Nici ei nu stau bine la capitolul gândire și comunicare, așa că e bine să-și controleze reacțiile, faptele, gândurile. Dacă sunt nevoiiți să reia cursuri sau programe e bine să le înceapă pe 13, 15 sau 28, zilele în care pot lua cele mai bune decizii legate mai ales de casă. Discuții aprinse, certuri, repoșuri pot avea lor pe 6, 18 și 23, dar atenție, căci sunt zile nefaste pentru voi.

Capricornii vorbesc doar despre bani. Din prezent, din trecut, din viitor. Atenție, la cheltuieli și investiții în zilele de 4, 16 sau 26, când puteți suferi pierderi mari. Ajutorul din partea familiei, a prietenilor sau chiar a colegilor poate veni pe 8. 12, 19 sau 27 februarie, zile senine, cu decizii bune, sfaturi sincere, persoane de încredere.

Vărsătorii vor încheia luna aceasta o etapa partenerială, care poate fi o relație sau o activitate. Prudență pe 7, 16 sau 22 când gandirea și comunicare le sunt afectate și pot gafa grav, fie prin vorbe, fie prin fapte. Ar fi bine să evite implicarea altor persoane în relațiile sau activitățile lor. Tot acum vor constata că anumite persoane din anturaj au intenții ascunse. Surprize plăcute pot avea pe 13, 19 sau 27 februarie.

Peștii au un februarie în care relaționează greu și preferă singurătatea. E bine să-și refacă planurile de viață sau să se gândească la un nou loc de muncă. Se anunță modificări majore. Decizii bune pot lua pe 5, 12, 18 sau 28 februarie, când pot semna acte, contracte profitabile, în timp ce pe 7, 15 sau 25 pot avea probleme de sănătate, analize medicale multe, chiar intervenții chirugicale. Atenție la cum vă dozați eforturile și cum socializați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top