Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici despre 666 si zilele Diavolului in luna iunie 2016

Stiri

Mihai Voropchievici despre 666 si zilele Diavolului in luna iunie 2016

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cele 3 zile fatidice din luna iunie 2016 si legatura acestora cu maleficul 666. Acesta sustine ca nu ar trebui sa ne facem griji cand intalnim cifra 6, cu anumite exceptii.

666 este considerat numarul fiarei. Acest numar apare si in Biblie, insa isteria creata de aceasta aliniere de cifre a aparut in Evul Mediu, cand, in anul 616, s-au intamplat tot felul de tragedii care au panicat omenirea. Pentru a face credibila teoria, vechii istorici si preotii vremurilor respective au modificat anul 616 in 666, considerand acest numar un simbol al Diavolului.

In iunie 2016 exista 3 zile in care cifra 6 apare de trei ori. Una din aceste zile a trecut deja (06.06.2016), insa celelalte stau sa vina cu nenorociri, asa cum cred multi: 16.06.2016 si 26.06.2016. Ce se poate intampla in aceste zile? Numerologul Mihai Voropchievici are o explicatie care calmeaza spiritele, dar trage un semnal de alarma in acelasi timp.

Luna iunie 2016, marcata de Cifra Diavolului. Ce se intampla pe 6, 16 si 26 ale lunii

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016

„6 inseamna dragoste, armonie, camin fericit, bucurie, impliniri, o familie fericita… Daca incercam sa combinam in schimb cifrele, numerele pare puse laolalta au o karma negativa. 6.6.2016, daca le adunam pe toate, a fost o zi buna, statea sub semnul cifrei 3. Partea negativa a lui 6 inseamna distrugere, ura, divort. Daca un cuplu nu merge in armonie se ajunge la ruptura”, a explicat numerologul in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Asadar, cifra 6 are o conotatie pozitiva, insa atunci cand este potentata prin prezenta ei de doua ori, poate fi distructiva. Daca 6 singur inseamna iubire, adaugand inca o data sau de doua ori acelasi 6, iubirea se poate transforma in ura, fericirea in nefericire, armonia in haos, vremea buna in vreme rea, pacea in razboi etc.

Despre conotatiile negative ale lui 6 s-a vorbit in nenumarate culturi din intreaga lume. In vechile papirusuri egiptene, lui 6 i s-a dat simbolistica de duh diavolicesc, iar in biserica catolica a Evului Mediu, cifra 6 era semnul Satanei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top