Connect with us

Revistateo.ro

Mihaela Rădulescu, păzită din spate de CNA

Inedit

Mihaela Rădulescu, păzită din spate de CNA

Comportamentul vedetei TV a atras antipatia din partea multor oameni, după ce aceasta a apărut în mai multe ipostaze scandaloase, multe dintre ele interzise minorilor. Tocmai din acest motiv, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să trimită un reprezentant în culisele concursului de talente.

Radu Herjeu, membru CNA, a primit sarcina de a verifica la faţa locului dacă Mihaela Rădulescu are un comportament adecvat pentru o emisiune ce se difuzează la o oră la care mulţi oameni, printre care şi copii, stau în faţa televizorului şi urmăresc programe de divertisment.

CITEŞTE ŞI: SCRISOARE ACIDĂ. Un psiholog o critică foarte dur pe Mihaela Rădulescu

În cadrul preselecţiilor celui mai nou sezon „Românii au talent”, diva de la Monaco a ieşit în atenţia tuturor, după o serie de comentarii răutacioase la adresa concurenţilor. Printre altele, aceasta le-a spus unor participante că sunt prea grase pentru a fi dansatoare, s-a sărutat cu un adolescent şi a făcut îngeraşi pe scenă, fiind acoperită de făină.

Pentru că telespectatorii au sărit în capul CNA-ului, acesta a luat măsura de a o monitoriza pe Mihaela Rădulescu chiar din spatele ei, de pe locurile publicului.

Astfel, misiunea lui Radu Herjeu a fost să se amestece printre spectatori şi să aplaude, să danseze sau să suspine la fel ca aceştia, în timp ce îşi asculta „ţinta” îndeaproape.

Încă nu se ştie dacă membrul consiliului de monitorizare o va trece pe Mihaela Rădulescu în etapa următoare, ori va apăsa butonul de amendă pentru ProTV. Cert este că acesta va pregăti un raport de analiză a comportamentului vedetei în cauză, cu care se va prezenta în faţa colegilor, pentru a vedea ce-i de făcut în acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top