Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mihaela Radulescu isi cere scuze printr-o noua postare adresata comunitatii gay

MIHAELA RADULESCU ISI CERE SCUZE. „Nu sunt in Romania, dar am vazut reactia pe care a generat-o mesajul postat pe blogul meu ieri si cred ca este momentul sa tragem adanc aer in piept, sa ne calmam si sa ….vorbim, fara patima.

In primul si in primul rand, vreau sa va spun cat pot eu de clar si cat de dispusi sunteti voi sa intelegeti , ca am sustinut mereu dreptul la libera exprimare, dreptul la opinie, drepturile…oricarui om, drepturile tuturor minoritatilor, implicit si pe cele ale comunitatii gay ! Nu am avut niciodata un comportament care sa-i faca sa simta vreo aversiune sau vreo….diferenta intre noi.

Am promovat actiunile lor in nenumarate emisiuni, i-am invitat in emisiunile mele, i-am primit in casa mea si nu i-am privit niciodata….superior sau diferit. Am lucrat cu ei, am prieteni apropiati gay, si in Romania, dar si in tara in care traiesc acum, pe care ii sustin si sunt alaturi de ei, in orice moment al vietii lor.

Mai mult decat atat, in anul 2002 am facut parte, alaturi de Daniela Nane, dintr-un proiect al revistei Tabu, un pictorial pentru drepturile colectivitatii lesbiene, gay, bisexuale și transsexuale, un manifest inedit, la acea vreme, pentru deschidere, pentru toleranta si acceptare a tuturor celor care ni se par diferiti.

CITESTE CONTINUAREA PE FRESH24.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top