Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Mic ghid de frumusețe – 4 produse excelente, care să nu-ți lipsească!

Toamna, ca de altfel în tot sezonul rece, corpul nostru are nevoie de o îngrijire ceva mai specială. Temperaturile scăzute, schimbarea ritmului de viață, sarcinile de la serviciu sau pur și simplu dorința noastră de a le face pe toate foarte bine, într-un timp cât mai scurt – toate pot lăsa urme, atât în interior, cât și în exterior.

Tocmai de aceea este necesar să știi cum să iți păstrezi optimismul, frumusețea, dar și cum să iți susții sănătatea! Printre primele trucuri de aplicat: câteva produse eficiente, care “hrănesc” corpul din exterior, dar și din interior. Toate sunt concepute pentru a te bucura de energie, frumusețe și sănătate și în acele zile în care ți se pare că nimic nu funcționează.

Epoch Firewalker – Cremă hrănitoare pentru picioare

Ești o persoană activă, căreia îi place să facă sport în mod regulat? Profesia ta implică să stai mult în picioare sau să alergi dintr-o parte în alta, rezolvând tot felul de sarcini? Atunci, e clar că știi senzația aceea de picioare obosite, umflate, poate chiar dureroase, care nu trece cu odihna sau cu un simplu masaj, de exemplu!

Ei bine, de acum nu trebuie să iți mai faci probleme în acest sens pentru că Epoch Firewalker iți vine în ajutor! Această cremă hrănitoare este realizată numai din ingrediente naturale, fiind destinată îngrijirii și calmării pielii picioarelor.

Secretul Epoch Firewalker? Extractul de plantă hawaiiană Ti (Cordyline terminalis) și uleiul din semințe de Babassu (Orbignya oleifera). Extractul de plantă hawaiiană Ti calmează și protejează pielea picioarelor, fiind folosit și de localnicii polinezieni care merg pe foc, iar uleiul din semințe de Babassu, pe de altă parte, hidratează și catifelează pielea.

Creamy Hydrating Masque

Dacă ai pielea uscată sau mixtă și iți dorești un produs de hidratare, care să și hrănească tenul, Creamy Hydrating Masque este soluția perfectă pentru tine! Această mască hrănitoare pentru față și gât hidratează și reîmprospătează pielea obosită și lipsită de strălucire.

Creamy Hydrating Masque acționează pe mai multe planuri: îndepărtează celulele moarte și stimulează reînnoirea celulară. Ba mai mult, conține Saccharide Isomerate, un “magnet hidratant” ce reține umezeala pielii, combătând uscarea și, evident, contribuie la strălucirea naturală. În plus, extractul de cactus si conuri de pin hrănește pielea cu substanțe nutritive, importante tocmai pentru un aspect sănătos și radiant.

Așadar, cu ajutorul Creamy Hydrating Masque iți vei îmbunătăți considerabil tonusul, textura, dar și aspectul pielii de la nivelul feței și al gâtului!

R2 Day & Night

Cu siguranță cunoști senzația aceea de lipsă de energie, oboseală accentuată și incapacitate de a te mai concentra pe sarcinile de la serviciu sau cele de acasă. Cauzele sunt nenumărate, însa tot ce contează este că acum le poți contracara eficient cu ajutorul capsulelor R2 Day & Night. Combinația unică de ingrediente face din acest supliment unul de nelipsit din rutina ta zilnică.

R2 Day are un amestec de ingrediente interesant: Cordyceps sinensis, rodie si Panax ginseng. Toate acestea ajută la îmbunătățirea performanțelor fizice, a capacităților fizice și intelectuale, dar și la o bună viață sexuală. Luat dimineața, R2Day te ajută să-ți încarci bateriile și să iei în piept o nouă zi.

R2 Night conține seleniu, un mineral important pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Luat seara, R2 Night, cu extrasele botanice atent selecționate, cum ar fi cele din portocale roșii, semințe de broccoli și semințe de struguri, susține procesele de purificare celulară și iți asigură o senzație de împrospătare a doua zi.

Nu Colour Bronzing Pearls

După ce ai avut grijă de tenul și pielea ta cu tot felul de creme, măști și capsule, e timpul și pentru un strop de culoare! Evidențiază-ți frumusețea naturală a tenului și corectează-ți, totodată, micile imperfecțiuni ale pielii cu Nu Colour Bronzing Pearls.

Aceste mici sfere mătăsoase și perlate, potrivite pentru toate tipurile de ten, vin într-o combinație de cinci nuanțe diferite, care iți vor pune în evidență frumusețea și vor oferi tenului tău un look sănătos și strălucitor.

Ingredientele esențiale ale Nu Colour Bronzing Pearls sunt Nailon, o pudră care face aplicarea foarte ușoară – produsul fiind foarte ușor de folosit – și Silice, o pudră cu irizații frumoase, cu ajutorul căreia vei obține acel aspect mătăsos al tenului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top