Connect with us

Revistateo.ro

Mesajul unei asistente medicale catre copiii care si-au "uitat" mama in spital

Stiri

Mesajul unei asistente medicale catre copiii care si-au „uitat” mama in spital

MESAJUL UNEI ASISTENTE MEDICALE. Doamna Maria este o mama de 82 de ani pe care copiii au „uitat-o” in spital imediat ce a fost internata. Din cauza problemelor la rinichi, batrana a fost nevoita sa fie tinuta o luna de zile sub supraveghere medicala.

Maria a fost vizitata o singura data de cei doi copii, la internare. Amandoi i-au promis ca vor veni la ea sa vada cum e, insa in cele 30 de zile de spitalizare, au lipsit cu desavarsire.

In tot acest timp, batrana s-a imprietenit cu asistenta medicala „preferata”, Georgeta, o femeie de 45 de ani, mama si bunica la randul ei.

In prima saptamana, Maria intreba des de copiii ei, iar doctorii i-au spus ca sunt bine si ca o vor telefona. S-a linistit imediat, insa zilele treceau si nici macar un apel nu venea. Georgeta se ocupa de Maria ca de un copil, caci batrana nu era in toate puterile sale.

Cu cateva zile inainte de externare, asistenta medicala le-a scris cateva randuri celor doi copii ai Mariei:

„Mama voastra e bine. In afara de prima saptamana, nu a mai intrebat de voi. S-a obisnuit sa fie uitata. A facut tot ce i-au zis medicii, a comunicat foarte bine cu toata lumea si da semne de recuperare mai repede decat credeam. A venit foarte slabita, dar acum este mai puternica.

SCRISOAREA IMPRESIONANTA A UNUI MEDIC. „In clipa aceea, am uitat de meserie, am uitat de tot. L-am luat pe copil in brate si…”

HUFF.RO: Motivul incredibil pentru care o bunicuta a fugit de la azilul de batrani. Asta da lectie de viata!

A fost un moment amuzant cand imi spunea ca vrea si ea sa alerge in parc pentru ca a vazut un vecin care la 80 de ani o ia la galop in fiecare zi.

I-am zis ca inca nu poate face asta, trebuie sa mai astepte putin. Este vioaie, spune bancuri, tot personalul medical o adora. Mama voastra este o femeie incredibila.

In ciuda problemelor cu rinichii, ne-a aratat ca nicio boala, nicio suferinta, nici macar absenta voastra nu ii poate smulge zambetul de pe chip si pozitivitatea.

Mi-a spus ca in ziua in care va fi externata va va vizita pentru ca, si acum o citez, „Acuma sunt pe picioarele mele doamna doftorita”. Mama voastra e bine. Va iubeste.

Cu drag, asistenta medicala de la spital, Georgeta”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top