Connect with us

Revistateo.ro

Drama de neconceput! Care este motivul pentru care această mamă i-a dat bebelușului său o lingură cu sare.

Inedit

Medicilor nu le venea să creadă. Ce ținea în mână un bebeluș abia născut?

O fotografie cu un bebeluș abia născut a devenit virală pe internet. Asta din cauza obiectului pe care micuțul îl ținea în mână când a venit pe lume. Medicilor nu le-a venit să creadă. Află ce ținea copilul în mână.

Medicilor nu le venea să creadă. Ce ținea în mână un bebeluș abia născut?

Medicii au fost surprinși când au văzut că bebelușul ținea în mână un sterilet. Era chiar steriletul pe care mama îl folosea pentru a nu rămâne însărcinată. Imaginea a devenit virală. ”Acest sterilet este al treilea pe care l-am folosit. Primele două au funcționat foarte bine”, a spus mama micuțului, potrivit doctorulzilei.ro. Femeia își implantase acel dispozitiv în luna august. După aceea, în luna decembrie, femeia a aflat că va deveni mamă. Era însărcinată de 18 săptămâni când a aflat că urmează să aducă pe lume un copil.

Medicilor nu le venea să creadă. Ce ținea în mână un bebeluș abia născut?

Medicilor nu le venea să creadă. Ce ținea în mână un bebeluș abia născut?

CITEȘTE ȘI: Si-a alaptat bebelusul inainte sa intre in arest. Scene emotionante intr-un tribunal romanesc

”Deși nu am plănuit sarcina, și eu și familia mea ne-am simțit incredibil de binecuvântați când am aflat”, a mai spus femeia.

Imediat ce a aflat că urmează să devină mamă, femeia a mers la medic. Asta pentru că în mod normal nu ar fi trebuit să rămână însărcinată. Ginecologul nu a găsit steriletul. Credea că acesta picase. Când bebelușul s-a născut prin operația de cezariană, medicii au găsit și steriletul pierdut. Se afla în mâna micuțului.

CITEȘTE ȘI: A ucis un bebeluș, apoi s-a sinucis pe Facebook

Steriletul este una dintre cele mai sigure metode pentru a preveni o sarcină. Are succes în 99% dintre cazuri. Cu toate acestea, nu este o metodă sigură 100%. Când este implantat, steriletul are rolul de a împiedica întâlnirea ovulului cu spermatozoidul. De asemenea, ovulaia este oprită de acest dispozitiv. Mișcarea spermatozoizilor este redusă, iar ovului fecundat nu se mai poate prinde.

Așadar, aceasta este o dovadă clară a faptului că nicio metodă de contracepție nu este sigură 100%. Imaginea a devenit virală pe internet.

Sursă foto: doctorulzilei.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top