Connect with us

Revistateo.ro

Doctorii i-au spus acestei femei ca si-a pierdut copilul. Dupa sapte luni, a avut parte de socul vietii.

Inedit

Medicii i-au spus ca a pierdut copilul. Dupa sapte luni s-a uitat pe podea si…

Meredith si Brandon au fost foarte bucurosi cand au aflat ca vor deveni parinti. Femeia era in al noualea cer cand a auzit ca va fi mama, insa toata fericirea s-a spulberat intr-o secunda.

Dupa sase saptamani de sarcina, doctorii i-au dat o veste tragica. Suferise un avort spontan si isi pierduse primul copil. Ea si sotul ei au fost devastati.

Dupa sapte luni de la vestea cutremuratoare, Meredith a inceput sa se planga de dureri de stomac puternice si bruste. Intr-o dimineata, barbatul a auzit-o pe nevasta sa tipand in dormitor. S-a dus la ea, iar pe podea se afla copilul, nascut in sacul amniotic!

Citeste si: A ingropat peste 10.000 de copii avortati in 15 ani. Motivul te va lasa fara cuvinte!

Citeste si: Scrisoare catre medicul care m-a pus sa avortez

Cazul este cu atat mai bizar cu cat lui Meredith nu i s-a rupt apa. Copilul era insa nascut in sacul amniotic cu tot cu placenta si cu cordon umbilical, ceea ce insemna ca nu putea sa primeasca oxigen. Disperat, barbatul a sunat la ambulanta.

Dupa doar un minut, sacul amniotic s-a rupt de la sine, iar cei doi au vazut ca au o fetita perfect sanatoasa. Ambulanta a sosit rapid si le-a preluat pe mama si pe fetita.

Medicii spun ca asemenea cazuri se intampla extrem de rar. Parintii sunt convinsi ca aceasta nastere neprevazuta a fost un dar de la Dumnezeu.

ATENTIE! Imagini cu impact emotional!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top