Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Medicii au rămas ÎNGROZIȚI: Coșmarul din uterul unei femei

Descoperire cu totul macabră! Medicii au rămas îngroziți după ce au consultat o femeie de 92 de ani din Chile. Aceasta a trăit timp de 50 de ani cu un coșmar în interiorul propriului ei trup.

Femeia de 92 de ani purta în uterul ei un fetuș mumificat de mai bine de 50 de ani scrie presa chiliană, relatează Blasting News. Medicii au rămas stupefiați în momentul în care au descoperit că fătul de două kilograme a fost purtat atât de mult timp de pacientă.

Femeia dezvoltase o sarcină mumificată în uter, acesta fiind un caz șocant chiar și pentru lumea medicală. „Această descoperire nu are deloc legătură cu motivele examinării pacientei”, spune un medic de la spitalul San Antonio, aproape de capitala Santiago de Chile, notează și ziarul Adevărul.

CITEȘTE ȘI: CE VÂRSTĂ CREZI CĂ ARE ACEST BĂIEȚEL? MERGE ÎN CLUBURI ȘI CONSUMĂ ALCOOL!
Fetușul avea 7 luni, după analizele amănunțite ale medicilor, însă acesta exista în corpul femeii sub formă mumificată. Ce este ciudat la acest caz este faptul că femeia nu a simțit niciun disconfort în toți acești 50 de ani.

Presa scrie că nu este singurul caz de acest gen. O poveste asemănătoare a fost semnalată și în India, la Salve Institute Medical Sciences din Nagpur. Acolo s-a depistat cazul unei femei care a purtat o sarcină extrauterină timp de 16 ani. Fetușul care s-a dezvoltat în afara uterului nu a avut șanse de supraviețuire dar a fost purtat de femeie, fără nicio problemă.

Cum este posibil ca o femeie să trăiască cu un copil nenăscut mumificat în uter? Medicii consideră că astfel de cazuri apar mai ales în cazul nașterilor de gemeni. Atunci când fetușul care urmează a fi mumificat nu iese spontan poate provoca o putrefacție teribilă în organismul femeii. Retenția fetușului poate să nu afecteze starea de sănătate a pacientei, însă pentru orice eventualitate, medicii trebuie informați la timp despre acest lucru.

Sursa foto: Blasting News

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top