Connect with us

Revistateo.ro

Medicii au descoperit recent: aceste 5 alimente duc la aparitia cancerului! Uite ce nu trebuie sa...

Instant

Medicii au descoperit recent: aceste 5 alimente duc la aparitia cancerului! Uite ce nu trebuie sa…

Medicii au descoperit recent: aceste 5 alimente duc la aparitia cancerului! Uite ce nu trebuie sa mai mananci si scapi de grija.

Cancerul este probabil una dintre cele mai necrutatoare boli ale secolului 21.

Cu toate ca pana in momentul de fata nu s-a descoperit un vaccin care sa previna aceasta afectiune cumplita, putem face acest lucru renuntand la cateva alimente care favorizeaza aparitia bolii.

Primul lucru pe care nu mai trebuie sa il consumam sunt alimentele rafinate: in aceasta categorie intra zaharul alb, produsele de panificatie si faina alba.

Nu este indicata nici carnea rosie sau cea procesata, se recomanda inlocuirea acesteia cu carne de pui fara hormoni si peste.

De asemenea este bine sa renuntam la alimentele afumate si murate; consumate pe termen lung se pare ca acestea favorizeaza aparitia cancerului.

Si uleiurile hidrogenate trebuie eliminate complet deoarece sunt chimicale pure. Acestea pot duce la aparitia cancerului de piele.

Nu in ultimul rand renuntati la consumul de chips-uri de cartofi; s-a demonstrat ca acestea sunt strans legate de aparitia cancerului la san, de prostata, de ovare si al tractului digestiv.

Monica Pop a spus adevărul despre cancer. Greșelile pe care le fac românii fără să știe

Cancerul este una dintre cele mai teribile boli, dacă nu cea mai gravă și, din nefericire, tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu această afecțiune.

Cauzele cancerului, dezvăluite de Monica Pop

Doctorul Monica Pop a vorbit într-o emisiune de televiziune despre cum se ajunge la cancer. „Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special.

Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor.

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient.

Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută”, a declarat medicul.

CITEȘTE ȘI: 5 obiceiuri care pot afecta vederea, potrivit medicului Monica Pop

„Când am aflat diagnosticul, primul lucru la care m-am gândit și a fost o mare prostie, era să nu fac nimic. E o tâmpenie foarte mare, dar omul trece prin tot felul de stări în fața unei asemenea vești. Era o mare greșeală dacă persistam în ideea de a nu face nimic.

Apoi, m-am decis să fac tratamentul, deși nu a fost ușor, și nu am lipsit nicio zi de la spital, lucru pe care îi sfătuiesc pe toți oamenii care au această boală. Să își găsească o ocupație, să nu se gândească la boală și să nu vorbească deloc de boală”, a explicat Monica Pop.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top