Connect with us

Revistateo.ro

Măști pentru o piele mai curată

Cosmetica

Măști pentru o piele mai curată

Pielea curată și luminoasă este visul fiecărei femei, însă cu programul aglomerat și toți factorii externi care ne afectează tenul este cam greu să arătăm mereu exemplar. Desigur că industria cosmeticelor s-a dezvoltat considerabil și avem o multitudine de soluții, însă există și remedii naturiste care pot lupta împotriva pielii grase și a murdăriei de pe față. Iată câteva dintre ele!

Mască cu migdale și șofran. Aveți nevoie de 5 migdale, o lingură de miere, câteva fire de șofran, 2 linguri de lapte și o lingură de zeamă de lămâie. Înmuiași migdalele în apă peste noapte și șofranul în lapte. Dimineață măcinați migdalele și amestecați-le cu laptele, până ce obțineți o pastă. Adăugați mierea și sucul de lămâie. Veți obține o pastă moale pe care trebuie să o aplicați uniform pe față și să o lăsați să acționeze 15 minute. Îndepărtați masca cu o dischetă demachiantă înmuiată în lapte sau apă caldă.

CITEȘTE ȘI: CREME DE NOAPTE EFICIENTE PE CARE LE POȚI FACE ACASĂ

Șofranul luminează pielea și previne apariția petelor. Mierea strânge pielea și migdalele alături de lămâie îndepărtează celulele moarte și curăță în profunzime.

Mască cu banane și iaurt. Aveți nevoie de o banană, o lingură de iaurt, o lingură de miere și o lingură de zeamă de lămâie. Pasați banana până ce o faceți piure. Amestecați-o cu iaurtul, mierea și zeama de lămâie. Veți obține o pastă groasă pe care trebuie să o întindeți pe față și pe gât. Stați cu ea 20 de minute și apoi îndepărtați-o cu grijă și aplicați o cremă hidratantă.

Lămâia este un agent natural de înălbire și alături de celelalte ingrediente pătrunde în profunzimea pielii și o curță intens.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top