Connect with us

Revistateo.ro

Mască pentru protecția pielii în sezonul rece

Cosmetica

Mască pentru protecția pielii în sezonul rece

Ne apropiem cu pași repezi de iarnă și trebuie să fim conștiente de faptul că tenul nostru are de suferit pe această perioadă din cauza temperaturilor scăzute și a intemperiilor. Tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți de pe acum pielea și să îi oferiți un plus de rezistență în fața vântului și a ninsorii. Din moment ce aproape toate femeile folosesc creme sau loțiuni pe bază de substanțe chimice, este indicat să apelați și la tratamente naturiste care aduc un plus de vitalitate și protejează fața. Iată o mască eficientă din ingrediente naturale care vă întărește pielea și o protejează pe timpul iernii.

Aveți nevoie de:

– 2 linguri de ulei de cocos

– o banană coapta bine

– o lingură de miere

– o lingură de apă de trandafiri

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI FACI SINGURĂ BALSAMUL DE BUZE

Cum trebuie să procedați:

Decojiți o banană și pisați-o cu ajutorul unei furculițe până când se tranformă într-un piure fin. Adăugați uleiul de cocos și lingura de miere și amestecați foarte bine. Puteți subția crema cu o lingură sau două de apă de trandafiri. Curățați tenul cu grijă și aplicați această mască pe toată fața, evitând zona ochilor și a buzelor. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute, după care se clătește cu apă căldușă. Aplicați o cremă intens hidratantă.

Mierea reține umezeala și dezinfectează tenul datorită proprietăților antibacteriene. Bananele și uleiul de cocos conțin o cantitate considerabilă de antioxidanți care neutralizează efectele nocive ale acțiunii radicalilor liberi și protejează pielea. Uleiul de cocos reglează nivelul de sebum din piele, o hrănește în profunzime și o repară. Pielea ta se va relaxa, va deveni mai elastică și mult mai fină. Secretul este să folosești această mască cel puțin o dată pe săptămână, timp de 2 luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top