Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu banane, rezultate suprinzătoare

Dieta si Sport

Dieta cu banane, rezultate suprinzătoare

Ai voie să mănânci câte banane vrei, până când apare senzația de sațietate. Restul meselor vor fi obișnuite, însă este recomandat să se evite mâncărurile grase, prăjite, de tip fast food sau sucurile cu zahăr. De asemenea, pentru eficiență maximă, trebuie să nu se mai mănânce după ora 20:00, dar este voie să se consume doar apă.

Bonus : în jurul orei 16:00 ai voie să mănânci ceva dulce, dar într-o cantitate mică. Fibrele din banane conferă saţietate, deci nu îţi va fi foame, chiar dacă mănânci mai puţin.

Experții care au gândit regimul susțin că bananele, consumate la micul dejun, au rolul de a stimula arderea caloriilor. Aceste fructe sunt bogate în vitamine esenţiale organismului, de aceea îi asigură buna funcționare. De asemenea, bananele sunt surse de potasiu, mineral care ajută la sănătatea creierului, susţine muşchiul cardiac şi ajută la eliminarea sodiului din corp. Astfel se evită retenţia de apă, vinovată, de multe ori, pentru acumularea kilogramelor. De asemenea, se elimină toxinele din corp.

Dieta cu banane a fost concepută în Japonia și a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rezultatele bune și rapide. Potrivit ziarelor japoneze, la scurt timp după ce dieta a devenit populară, multe magazine își epuizaseră stocul de banane.

Slăbește 5 kilograme în 3 zile cu DIETA MILITARĂ

Urmează un eveniment important în viața ta și îți dorești să scapi de câteva kilograme în plus? Încearcă dieta militară, o dietă care promite să te scape de 5 kilograme în doar 3 zile!

Iată care este meniul pentru cele trei zile de dietă!

Ziua 1. 

  • Micul dejun – o cană de cafea sau ceai fără zahăr, o felie de pâine integrală cu unt de arahide, o jumătate de grepfruit.
  • Prânz – o cană de cafea sau ceai fără zahăr, o felie de pâine integrală, o jumătate de conservă de ton.
  • Cină – 100 de grame de carne slabă la grătar, o cană de fasole verde fiartă, un măr, o jumătate de banană, o ceașcă de înghețată de vanilie.

Ziua 2. 

  • Micul dejun – o felie de pâine integrală, un ou fiert tare, o jumătate de banană.
  • Prânz – un ou fiert tare, 5 biscuiți simpli, o ceașcă de brânză de vaci.
  • Cina – doi cârnăciori, un morcov crud, o cană de broccoli fiert, o banană, o ceașcă de înghețată de vanilie.

Ziua 3. 

  • Micul dejun – 5 biscuiți simpli, un măr, o felie de brânză cheddar.
  • Prânz – o felie de pâine integrală, un ou fiert tare.
  • Cina – o conservă de ton, o jumătate de banană, o ceașcă de înghețată de vanilie.

Toate aceste alimente sunt compatibile din punct de vedere chimic și împreună te vor ajuta să pierzi până la 5 kilograme în 3 zile. Nu uita că este foarte important să bei cel puțin 2-3 litri de apă plată zilnic. Este recomandat ca în toate aceste zile să ai și activitate fizică. Pentru maximizarea rezultatelor este esențial să nu înlocuiești alimentele de mai sus.

ATENȚIE! Medicul nutriționist este singurul în măsusă să îți prescrie o dietă potrivită organismului și stilului tău de viață. Înainte de a ține această dietă ai nevoie de un consutl de specialitate!

Sursa foto: afternoonrecipes.com

1 Comment

1 Comment

  1. Minola

    2015-01-21T22:16:29+02:00 at 2015-01-21T22:16:29+02:00

    O.K.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top