Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

Este frumoasa, are tenul perfect iar parul ei arata mereu proaspat iesit de la coafor. Care este secretul de frumusete cel mai mare de la Ilinca Vandici? Am aflat ce foloseste pentru tenul ei indragita vedeta.

Ilinca Vandici si-a dezvaluit secretele de frumusete la rubrica „Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii TEO SHOW. Realizatoarea TV nu are niciun cos pe fata, iar orice alta problema a pielii pe care multe femei o au mai ales cand se schimba anotimpul este doar o ‘iluzie’ pentru prezentatoare.

Pentru a-si mentine tenul fin, prevenind aparitia pielii uscate (care se formeaza cu frecventa la femei, mai ales daca se machiaza zilnic), Ilinca Vandici foloseste un scrub bazat pe trei ingrediente secrete: zeama de lamaie, zahar si ulei de masline.

CITESTE SI: 3 utilizari WOW pentru semintele de dovleac. Vezi cum faci un scrub excelent!

CITESTE SI: Scruburi de corp pe care le poţi prepara chiar tu

Masca de fata de la Ilinca Vandici pentru un ten perfect:

Ingredientele necesare

1. 3 lingurite de zahar
2. o jumatate de lamaie
3. o lingurita de ulei de masline

Mod de preparare:

Alege un bol mic de sticla in care sa prepari scrubul. Adauga in el uleiul de masline si toarna apoi cele trei lingurite de zahar. Amesteca bine de tot, si, dupa 3 minute, stoarce o jumatate de lamaie in bol. Asteapta cateva minute si aplica masca direct pe fata.

Stai asa 10-15 minute dupa care spala-te pe fata cu apa calduta. Efectul? In prima faza, vei observa ca tenul tau este putin rosiatic (s-ar putea sa te irite foarte putin vitamina C pe care o contine zeama de lamaie), insa acest semn este unul bun.

Practic, vitamina C impreuna cu proprietatile uleiului de masline nu fac altceva decat sa curete tenul de pielea uscata si de eczeme. Tenul tau va fi mai fin in doar cateva minute. Roseata de la iritatia inofensiva va disparea in cateva secunde.

Este bine ca aceasta masca sa o faci la final de zi, inainte de culcare. Dimineata, cand te vei trezi, nu va trebui sa faci altceva decat sa te speli pe fata cu apa, moment in care vei observa ca tenul tau este practic unul nou-nout.

Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici

1 Comment

1 Comment

  1. cristina

    2016-07-02T19:18:38+03:00 at 2016-07-02T19:18:38+03:00

    Am avut acnee de foarte mica. Ca sa aveti idee de 17 ani. Am fost la zeci de dermatologi, pur si simplu fac alergie cind aud ca cineva zice sa ma duc la cutare dermatologist cu problema care o am.
    Toti la care am fost mi-au dat cite o alifie, eventual antibiotice si s-au scapat de mine. Am folosit aceste alifii, am luat antibiotice de mi-a venit acru. A trebuit sa ma documentez singura despre tratarea si cauzele acneei.
    Asa ca am inceput sa fac un tratament cu produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
    In fiecare zi am folosit o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee.
    Eu le-am folosit dimineata si seara si doar cu aceste produse am reusit sa ma vindec acnee. Sa nu fi gasit eu oare acel medic dermatologist care intr-adevar sa te indrume macar spre o ameliorare a acneei cu tratamente, analize de laborator, etc?
    Deci va recomand aceste produse naturale, pe mine m-au vindecat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top