Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Net

Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă. Cine este vizat

Clarvăzătoarea din Carpați, cunoscuta Maria Ghiorghiu, a avut o nouă viziune în ceas de noapte.

Femeia spune că două persoane publice din România sunt în pericol. Aceasta scrie pe blogul ei despre două „dive”, însă nu le dă numele.

„Aud un glas care întreabă așa: ‘Unde te duci?’ Iar răspunsul veni de la un alt glas care râdea: ‘Mă duc să mă distrez la metrou!’

Și, iarăși, întreabă uimit glasul: ‘Cum?’ Iar răspunsul era așa: ‘Cu cele două dive!’

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu, anunţ de ultimă oră: “… cu umbrelele deasupra capului”

Dragii mei, chiar dacă nu mi s-a descoperit cine sunt cele două dive și ce gânduri avea acel glas, adică cum să se distreze, datoria mea este (…) să-i rog pe oameni să fie atenți în jurul lor oriunde s-ar afla,” a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce profeție s-a adeverit

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia din Colectiv. De atunci, ea a continuat să-și publice gândurile pe blogul său și multe s-au adeverit. O nouă profeție anunțată de Maria Ghiorghiu, care s-a adeverit, a fost scrisă de ea în 2017.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris în urmă cu câteva luni, mai exact, în iunie 2017, pe blogul personal că Mihai Tudose va pleca de la guvern, că nu va prinde nici măcar un an în funcţia de premier. Aceasta a anunţat şi ce urmează după demisia premierului, care se pare că s-a adeverit.

Astăzi aflăm că Maria Ghiorghiu a avut din nou dreptate.

Un meteorit s-a prăbuşit în SUA, lângă Detroit provocând un cutremur! În urmă cu şase luni, Maria Ghiorghiu a prezis că un asteorid va lovi pământul.

Clarvăzătoarea a spus că „din Cer vine cu o viteză uluitoare un obiect rotund, o minge alb-albastră”. Aceasta a scris pe blogul ei despre incidentul din America în urmă cu aproape jumătate de an.

„Cu ochii pe MONITOR,vad dragilor in spatele meu, înspre Sud, un Cer de ziuă, iar din CER vine cu o viteza uluitoare,un obiect rotund precum o minge de fotbal .
Acest obiect ,era foarte aproape de Pămant la inaltimea unui Bloc cu maxim 15 etaje.

Avea o culoare alb- gri, iar peste aceasta culoare de alb -gri deschis ,erau pete albastre multe si de toate formele. Dragii mei, despre ce obiect este vorba, daca va fi un ASTEROID sau orice altceva ce părea ca o minge alb-albastra ce se rostogolea prin aer, vom afla în timp ,dar împreună”, a anunţat Maria Ghiorghiu, în iulie.

Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a confirmat căderea unui meteorit la periferia oraşului Detroit (Michigan), care a provocat un cutremur de gradul 2 pe Richter, relatează miercuri EFE.

Cutremurul a fost înregistrat la 20:09 ora locală, 3 noaptea ora României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top