Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu, alături de prietena ei, bolnavă

Bizar

Maria Ghiorghiu, alături de prietena ei, bolnavă

Maria Ghiorghiu trece prin momente grele. Prietena ei este bolnavă. Suferă de cancer. Acum este în comă profundă. Se pare că prietena clarvăzătoarei nu mai vorbește, nu mai aude și nici nu mai vede. Mai jos vei găsi declarația Mariei Ghiorghiu în legătură cu acest subeict. Este dureros ce se întâmplă.

Maria Ghiorghiu, alături de prietena ei, bolnavă

Maria Ghiorgiu nu a mai fost activă câteva zile în mediul online. Prezicătoarea trece prin momente mai dificile deoarce o bună prietenă de-a ei are grave probleme de sănătate. Suferă de cancer. Se pare că acum prietena ei a intrat într-o comă profundă.

În aceste momente dificile, Maria Ghiorghiu a decis să fie alături de femeia care suferă. Prientena clarvăzătoarei suferă din cauza cancerului cu metastaze în tot corpul. Sunt trei zile de când femeia, care are grave probleme de sănătate, nu mai vorbește, nu mai vede și nici nu mai aude. Doar repsiră. Este o perioadă mai dificilă și pentru Maria Ghiorghiu, dar a decis să îi stea aproape. Femeia a luptat și a sperat până în ultimul moment. Însă acum a căzut în comă profundă.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, previziuni îngrijorătoare despre România: „Vor fi inundații atât de grave…”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, premoniție îngrozitoare. Unde va fi incendiu

„De mai bine de cinci zile stau la căpătâiul celei mai bune prietene de ani de zile, care suferă de un cancer cu metastaze prin tot corpul. De trei zile nu mai vorbește, nu mai vede, nu mai aude. Doar respiră. Este într-o comă profundă.

De circa opt luni stă numai în pat, iar acum (îmi dau lacrimile) abia dacă i se mai aude răsuflarea. (…) Mi s-a arătat încă de acum două luni că va pleca la Domnul, dar nu i-am putut spune deoarece Maricela a luptat și a sperat până în ultima clipă, adică, până aseară când, cu ultimele-i puteri, i-a spus copilului ei, că el este soarele ei, după care a căzut într-o comă profunda”, a postat Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top