Connect with us

Revistateo.ro

Profețiile clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu se adeveresc una câte una. Ce urmează

Bizar

Profețiile clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu se adeveresc una câte una. Ce urmează

Profețiile clarvăzătoarei din Carpați, Maria Ghiorghiu, se adeveresc aproape zilnic. De la incendiul de la Colectiv la dispariția mai multor personalități marcante, Maria a scris de mult că lumea și România se vor confrunta cu fenomene meteo extreme. Și e abia începutul.

„În această după amiază, în timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: „Orizont !Ozonesc! Clipă în care, văd înspre Apus cum apele acoperă uscatul.

Pe apele fără de margini vedeam bucăți de gheaţă care pluteau și înaintau cu repeziciune. Dragii mei, vom auzi de prapadul care-l va face topirea ghețarilor.

Scriam cândva un articol despre ARCA LUI NOE, despre felul cum Lumea va avea nevoie de ARCA LUI NOE. Iată cum, din păcate ceea ce scriam cu ani în urmă, începe a se adeveri acum.

Dragii mei, să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la MĂICUȚA DOMNULUI că să nu-și întoarcă Faţa Să de la noi robii Săi, și să ne ajute cu milă și cu dragostea Sa. Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu, premoniția înfricoșătoare despre țară: „România îndoliată…”

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România, țara războaielor politice

Caniculă la Polul Nord, tornade în România

Cei de la Severe Weather Europe au postat o imagine care i-au lăsat până și pe cei mai specializați specialiști meteorologi cu gura căscată. La Cercul Polar de Nord s-au înregistrat pe 18 iulie temperaturi de 32 – 33 grade.

Pe aeroportul din Batsjord (Norvegia) s-au înregistrat 33 de grade, iar pe Alta Airport, tot în Norvegia, în jur de 32-33 grade Celsius.

Specialiștii spun că previziunile făcute în urmă cu mai bine de 10 ani despre mutarea polilor devin o realitate mai repede decât s-ar fi așteptat oamenii de știință.

Astfel de fenomene se vor intensifica și deja suntem în fața unei schimbări incredibile din punct de vedere meteorologic.

De altfel, aceste temperaturi continuă să șocheze. În aceste ore, la Rovanieni, la casa lui Moș Crăciun sunt temperaturi de 26 – 28 grade. În Oslo, capitala Norvegiei, 28 – 30 grade, semn că încălzirea globală își produce efectele.

Meteorologii au vești proaste pe de altă parte pentru România. Verile nu vor mai fi la fel de toride, dar să ne așteptăm la toamnă caniculară și la ierni mai călduroase ca niciodată!

De altfel, ne-am putea aștepta ca iarna să vină primăvara, primăvara să vină vara, iar vara să se instaleze undeva prin august sau septembrie. Toate anotimpurile sunt în acest moment decalate.

În ultima perioadă, în România au avut loc o serie de fenomene meteo extreme: tornade, ploi puternice cu căderi de grindină periculoase și furtuni de nisip.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top