Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu, premoniția înfricoșătoare despre țară: „România îndoliată...”

Bizar

Maria Ghiorghiu, premoniția înfricoșătoare despre țară: „România îndoliată…”

A prezis tragedia din clubul Colectiv, iar acum Maria Ghiorghiu trage un nou semnal de alarmă legat de ceea ce se va întâmpla în țara noastră în curând. Mai exact, ea susține că în perioada următoare se va produce ceva cumplit. Ce a văzut clarvăzătoarea legat de țara noastră:

„Vedeam jumătatea tăiată din harta României, cum ar fi de la Nord din Maramureș până în Sud la Teleorman. Cealaltă jumătate nu există, ci numai această jumătate, care era așezată pe o culoare neagră ușor transparentă precum un voal negru. (…) Dragii mei, ce se va întâmpla cu certitudine cu această jumătate de Românie îndoliată eu nu știu a vă spune.

Citește și: Maria Ghiorghiu, premoniția care îi sperie pe români

Am scris adeseori despre doliu național în România Duhului Sfânt. Până acum, din fericire, nu s-a adeverit. Dar oare, cât mai rabdă bunul Dumnezeu răutatea noastră, indiferența noastră, necredința și ura față de aproapele nostru?” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

Zilele trecute, aceasta a avut o viziune despre un renumit procuror

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o profeție care șochează în legătură cu plecarea spre cele veșnice a unui personaj important de pe meleagurile mioritice.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziuni îngrijorătoare despre România: „Vor fi inundații atât de grave…”

„In aceasta dimineata ma trezeste un glas care spune ceva despre un Procuror care va fi dus de urgenta cu salvarea la spital. Daca va scapa cu viata sau nu, singuri veti trage concluziile.

Doresc sa va spun ca viata acestui Procuror este intr-un mare pericol in viitorul cel mai apropiat. Nu-i voi da numele intreg, ci ii voi pune doar initialele de la numele de familie; doar numele de familie mi s-a spus.

Daca sunt colegi procurori care citesc acest MESAJ, oricand pot lua legatura cu mine, dar, nu le voi spune numele prin telefon deoarece nu stiu cine se afla cu adevarat in spatele vocii care (posibil) ma va suna.

Doar fata in fata le voi putea spune numele intreg si astfelar putea fi salvata viata unui om. Iata ce spunea glasul: “Procurorul I…… E dus de urgenta la Spital cu Salvarea.

Doar in martie (nu stiu daca am inteles bine luna) ar fi implinit 59 de ani!” La numai doua minute (nu stiu daca are legatura cu mesajul de sus) aud glas din nou : “Ar fi rezistat mult mai mult, dar inima…Foarte proasta inima”

Prieteni dragi, datoria mea este sa scriu toate cate vad si-aud. In cazul de fata, nu pot decat sa scriu; nu am cum sa iau legatura cu Procurorul I……E”, a dezvăluit clarvăzătoarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top