Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a prezis un fenomen îngrijorător, care s-a adeverit. Ce a putut să spună ea și tocmai s-a întâmplat

Inedit

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune adeverită. Ce a spus celebra clarvăzătoare

Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, transmite, aproape zilnic, tragediile pe care le prevede. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când ea a anunțat că un mare cutremur va avea loc. La câteva ore după ce a publicat aceasta informație, un seism puternic s-a produs.

Profeția adeverită a Mariei Ghiorghiu

„Dragii mei,

În aceasta dimineață trează fiind, văd înspre Sud o intersecție mai mare, iar pe marginea unei borduri de pe asfalt, s-au așezat doi copilași nu mai mare de 9 anișori. Copilașii vorbeau între ei, era ziuă, și brusc a început un CUTREMUR foarte intens, CUTREMUR ce aproape să-i răstoarne de pe bordura asfaltului.

Copilașii înlemniseră de teamă și se uitau unul altul nestiind ce să facă. Nu am văzut chipul clar al acelor copilași, ca să-mi dau seama de naționalitate cu aproximație, dar am văzut prea clar CUTREMURUL de PĂMÂNT despre care vom auzi.

Dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR intens, dar să nădăjduim dragii mei, că nu vor fi și victime omenești.
DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI ocrotește ROMÂNIA și POPORUL SĂU ales, dar și noi trebuie, ca să merităm acest minunat lucru divin, prin respectare și implinirea PORUNCILOR, prin Rugăciune și fapte bune, prin mila și Iubire faţă de Aproapele nostru. Amin!”, scria Maria Ghiorghiu.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție cutremurătoare despre ce se va întâmpla în România: „Din nefericire…”

La 10 ore de la profeția sa, cutremurul s-a produs. Seimsul a avut o magnitudine de 6.7 grade pe scara Richter și a avut loc în Guatemala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top