Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Ce s-a întâmplat cu Saveta Bogdan în timpul cutremurului de duminică dimineața

Cutremurul care a avut loc duminică dimineața a speriat milioane de români. Printre ei s-a aflat și îndrăgita artistă de muzică populară, Saveta Bogdan.

Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care România s-a cutremurat. Vedeta tocmai se întorsese de la o petrecere pentru un sărbătorit care și-a sărbătorit ziua numelui de Sfântul Dumitru.

Citește și: Saveta Bogdan, dezvăluiri despre căsnicie: ”Mă bătea măr, ce sa vă spun, mă bătea până mă lăsa lată…”

„Sinceră să fiu eu am râs acum, dar nu e râsul meu. Am fost la Sfântul Dumitru şi am cântat, undeva în Centrul Vechi, la un doctor pe care îl chemă Dumitru, am stat acolo până la unu noaptea. Am ajuns acasa, m-am demachiat, am făcut un duş şi îmi fac un ceai de tei cu un pic de lămâie și cu miere. Aţipesc la un moment dat. Era două jumate. Nu știu dacă m-am băgat în pat, am stins lumina.

Am dat ora înapoi. Și m-am aşezat si a început zguduiala. Începe zguduiala. Și mi-a fost foarte frică, am crezut că o să cadă biblioteca pe mine. Stau la etajul 3. Eu atunci, pe întuneric nu mi-am dat seama. Am luat o lumânare și m-am dus să-mi caut actele de casa…am luat lumânarea de pe biblioteca, am aprins-o cu bricheta…zic gata, mă duc să-mi caut actele de casa…

Dacă se întâmplă să se dărâme blocul, să ştie lumea că am fost proprietăreasă. Nu am ajuns la acte. Am deschis uşa să văd dacă e cineva pe hol, nu era nimeni, am încuiat uşa la loc.

M-am uitat la blocul de vizavi, lumea de vizavi pleca cu mașina, oamenii credeau că urmează replici. Am 40 de icoane în casă…Nicio icoană nu s-a mutat…nu s-a clintit deloc. Dumnezeu. Mi-am zis Tatăl Nostru, m-am rugat, nu am mai dormit. Cafea nu am băut, am stras o sperietură foarte tare. Dumnezeu…”, a declarat Saveta Bogdan la emisiunea „Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top