Connect with us

Revistateo.ro

Saveta Bogdan, dezvăluiri despre căsnicie: ”Mă bătea măr, ce sa vă spun, mă bătea până mă lăsa lată...”

Stiri

Saveta Bogdan, dezvăluiri despre căsnicie: ”Mă bătea măr, ce sa vă spun, mă bătea până mă lăsa lată…”

Saveta Bogdan, cântăreașă de muzică populară, a rupt tăcerea. A vorbit despre drama prin care a trecut alături de cei doi soți ai săi. A trecut prin momente dificile. Nu te-ai fi așteptat la asta. Mai jos vei găsi declarațiile cântăreței.

Saveta Bogda, despre drama prin care a trecut alături de cei doi soți

Saveta Bogdan a povestit prin ce a trecut alături de primul soț, dar și de al doilea. Primul a devenit violent și la scurt timp cei doi au divorțat. Al doilea, pe lângă faptul că s-a arătat violent la rândul său, era afemeiat, după cum a declarat artista.

“Pe la vârsta de 16 ani, am fugit de acasă, pentru a locui cu iubirea vieții mele de atunci! Eram atât de fericită, nu îmi păsa de nimeni și de nimic. Din păcate, după nuntă, soțul meu a devenit extrem de gelos. Nu îi convenea că plec la spectacole și, după ce se îmbăta, mă bătea măr, ce să vă spun, mă bătea până mă lăsa lată. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit și am divortat” , a fost dezvăluirea făcută de artistă în presă.

CITEȘTE ȘI: Saveta Bogdan face dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la înmormântarea Ionelei Prodan
CITEȘTE ȘI: Saveta Bogdan, dezvăluiri despre Ionela Prodan

Din nefericre, Saveta Bogdan nu a avut o viață ușoară nici alături de cel de-al doilea soț. Și el s-a dovedit a fi violent. În urma unui episod neplăcut, cântăreața a ajuns la spital. De asemenea, fiica lor a găsit o listă cu amantele lui, în număr de 83.

“Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un șifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în creierul mic. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că era afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83!!!”, a mai povestit cântăreața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top