Connect with us

Revistateo.ro

Mancaru si Alimente Mincinoase cu Andrei Laslau

Dieta si Sport

Mancaruri mincinoase – Lista lui Doctor Oz

In aceste zile cand avem tot mai putin timp sa avem grija de noi, ne concentram foarte mult sa gasim solutia potrivita pentru a manca cat mai sanatos. Comertul este plin de produse asa zise sanatoase si deseori uitam sa ne aruncam ochii pe eticheta lor, sa vedem daca intr-adevar au ceva bun in ele sau este doar o campanie de marketing bine realizata.

Celebrul doctor OZ a realizat o lista a alimentelor care nu sunt deloc sanatoase si le-a numit „alimente si mancaruri mincinoase„.

Primele pe lista lui sunt batoanele energizante cu cereale si fibre, care promit sa ne ofere un plus de energie, datorita ingredientelor bune din care sunt realizate. Doctor Oz spune ca mai degraba aceste batoane sunt o bomba calorica, plina de zahar si false iulizii. Ne recomanda sa le inlocuim cu o felie de mar, cateva bucati de morcov si putina branza slaba in grasimi, fiind mult mai sanatoase si mai pline de proteine ca orice alt produs ambalat.

De cate ori nu ai intalnit pe eticheta unor produse mesajul „Fara grasimi”, doctor Oz spune ca acest mesaj ne face sa consumam mai multe alimente de acest tip, crezand ca sunt benefice sanatatii noastre. De fapt ele fac parte din categoria mancaruri mincinoase, pline de calorii in ingredintele ascunse pe eticheta.

Sucurile 100% naturale cu continut de 3% fructe. Chiar si denumirea lor ne face sa zambim, doctor Oz spune ca daca aruncam un ochi pe eticheta ne putem da seama singuri ca un suc nu poate fi 100% natural, daca in continutul lui exista doar 3% fruct. Este foarte  clar ca diferenta este inlocuita cu sirop si nu este deloc sanatos.

Tu ce alte mancaruri mincinoase cunosti? Astazi la Teo show, Gelu Voicu, doctorul Andrei Laslau si Cristina Siscanu te invata alaturi de TEO sa mananci sanatos si sa stii cum sa te feresti de alimentele mininoase.

CITESTE SI: 7 MITURI DESPRE OUA DESFIINTATE DE ANDREI LASLAU

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top