Connect with us

Revistateo.ro

Mama Antoniei, la spital

Life

Mama Antoniei, la spital

Denise Iacobescu, mama Antoniei, și-a îngrijorat fanii și prietenii virtuali. A postat pe contul său de pe o rețea socială o imagine de la spital, cu perfuzii. De asemenea, a scris și un mesaj pentru fani. Ce s-a întâmplat?

Denise Iacobescu, mama Antoniei, la spital

„Nu uitaţi să mulţumiţi Domnului în fiecare zi pentru sănătatea voastră”, a scris mama Antoniei pe contul său de pe o rețea socială. De asemenea, a postat și o imagine în care se pot vedea niște perfuzii.

Cei care au văzut postarea au început să își facă griji. Chiar dacă nu a dezvăluit motivele pentru care a mers la spital, postarea lui Denise Iacobescu a lăsat mai multe semne de întrebare printre cei care îi urmăresc profilul.

Înainte de postarea aceea, mama Antoniei a mai publicat ceva pe contul său. Este vorba despre un mesaj legat de importanța sănătății. „Sănătatea. Nu avem idee cât de importantă este, decât în momentul în care o pierdem”, a mai scris mama vedetei.

Nu se cunoaște motivul pentru care Denise Iacobescu a ajuns la spital.

Antonia, apel către familia fostului ei soț

Cântăreața Antonia a lansat un mesaj către familia fostului ei soț. Partenera de viață a lui Alex Velea cere familiei Castellano să o lase pe fiica ei, rodul iubirii dintre ea și Vincenzo, să vină în România.

„Încerc să comunic cu familia Castelano, dar ei nu sunt la fel de comunicativi. Şi eu mă întreb <>. Am doi avocaţi, unul aici şi unul în Italia care încearcă şă rezolve această situaţie.

Eu îmi doresc să încheiem totul în pace, vreau să stau şi eu cu fetiţa mea. Eu sunt mama ei, eu i-am dat viaţă, noi avem o legătură specială chiar dacă suntem departe una de cealaltă.

Îmi doresc să stau şi eu cu toţi trei copii împreună, pentru că e normal să petrecem timpul împreună. Vreau să petrec timpulul alături de… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top