Connect with us

Revistateo.ro

Majordomul Printesei Diana a dezvaluit ultimele cuvinte pe care aceasta i le-a spus inainte de a muri

Inedit

Majordomul Printesei Diana a dezvaluit ultimele cuvinte pe care aceasta i le-a spus inainte de a muri

Paul Burrell a fost majordomul Printesei Diana timp de multi ani, iar dupa moartea acesteia a inceput sa apara tot mai mult in mass-media, in emisiuni sau interviuri care aveau legatura cu printesa. Din anul 2004 el a putut fi vazut in mai multe emisuni de divertisment. In cadrul unei astfel de emisiuni el a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte pe care Printesa Diana i le-a spus inainte de a pleca dintre noi.

Barbatul in varsta de 58 de ani isi aminteste ca exact inainte sa plece spre Paris, printesa l-a intrebat: „Vei fi acolo cand ma voi intoarce, nu-i asa?”.

El a mai povestit ca Printesa Diana parea invaluita de un sentiment de disperare si singuratate, iar tristetea i se putea citit foarte clar pe chip. „A fost probabil cea mai trista zi din viata mea.”, a declarat mai declarat majordomul Printesei Diana.

Diana a fost prima sotie a Printului Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii. Ea a fost extrem de iubita de poporul britanic inca de la anuntul logodnei sale cu Printul Charles. Din pacate cei doi au divortat in anul 1996, iar in 1997 ea a murit intr-un accident de masina teribil.

Dupa o ancheta extrem de lunga, autoritatile au stabilit ca Printesa Diana a murit in urma accident de masina, soferul fiind orbit de blit-ul paparazzi-ilor care o urmareau pe printesa.

Au existat foarte multe speculatii cu privire a acest accident, iar moartea subita si tragica a printesei a provocat o rabufnire de sentimente nemaivazuta in randul britanicilor.

sursa foto: 123rf.com

Te-ar putea intersa si… Kate Middleton a facut dezvaluiri despre personalitatea fetitei sale Charlotte

Micuta printesa Charlotte (Charlotte Elizabeth Diana) a implinit de curand un an, insa deja cucereste pe toata lumea cu personalitatea ei. Kate Middleton, mama sa, a facut cateva dezvaluiri despre fetita in cadrul unie receptii la care a participat de curand.

Kate a stat de vorba cu o alta mamica careia i-a povestit ca fiica ei Charlotte este intr-adevar foarte dragalasa si finuta, exact ca orice fetita de varsta ei. Totusi, personalitatea ei le cam da de furca celor doi parinti. Charlotte este mult mai nastrusnica decat fratele ei George, care este calm si linistit. Cu toate acestea, agitatia ei inveseleste pe toata lumea si se pare ca regina Elisabeta pur si simplu o adora. Charlotte aduce multa veselie in casa si asta ii bucura din plin pe toti membrii familiei regale. Fratele ei balanseaza situatia cu linistea si calmul sau.

Saptamana trecuta printesa Charlotte si printul George au aparut la balconul Palatului Buckingham alaturi de intreaga familie regala, cu ocazia aniversarii celor 90 de ani ai reginei Elisabeta. Micutii s-au descurcat de minune si au incantat pe toata lumea cu gingasia si frumusetea lor.

Chiar daca miile de britanici care s-au adunat in fata palatului au creat zgomot si agitatie, cei doi copilasi nu s-au pierdut cu firea, ci au facut cu mana publicului si si-au pastrat calmul.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top