Connect with us

Revistateo.ro

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne explică cum ne va afecta Luna Plină de miercuri.

Diverse

Luna Plină în Vărsător: Astrologul Camelia Pătrășcanu spune cum ne afectează acest eveniment astrologic

Luna Plină de miercuri este un fenomen important, care se produce o singură dată pe an sub patronajul Vărsătorului. Această Lună Plină are un aspect interesant, care ne emoționează, ne sensibilizează, dar poate aduce și spor și schimbare.

Această Lună Plină răscolește vechi situații din viața noastră în care noi ne-am simțit constrânși, pentru că Luna Plină dorește să ne simțim liberi.

CITEȘTE ȘI: Fenomen astronomic extrem de rar pe 31 ianuarie 2018. Ce este și cum ne va afecta Super Luna Albastră – Sângerie

Luna PLină aduce libertate de exprimare. Tot de miercuri, Mercur intră în Vărsător și rămâne până la mijlocul lunii februarie și pledează pentru o comunicare sinceră. Trebuie să ne creăm contexte de mai mare libertate, degajare, onestitate.

Este important să identificăm în această săptămână unde nu suntem conform cu noi înșine.

Cum ne afectează Luna Plină de miercuri, în fiecare zi a săptămânii

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne explică cum ne va afecta acest fenomen astrologic, care va avea loc miercuri. Astrologul spune că Luna Plina vizează libertatea, libertatea de exprimare și independența.

Luni și marți suntem mult mai prudenți, mai precauți în toate investițiile și în tot ceea ce facem. E nevoie de o separare de trecut ca să pute face pasul înainte.

Miercuri și joi va fi Luna Plină – o schimbare de viziune. Tot ceea ce cheltuim: timp, energie, bani trebuie să fie o investiție.

Cu alte cuvinte trebuie să știm clar ce avem de câștigat, ce folosim de pe urma cheltuielilor. Este foarte important, pentru că de multe ori consumăm doar pentru plăcere, dar plăcerea trece și este înlocuită doar de o alta care ne supune la un alt consum.

Este o inteligență să știi să gestionezi cu dorințele, cu pasiunile tale, astfel încât să câștigi lucrurile valoroase pentru tine fără să te înrobească.

Vineri și sâmbătă – sunt zile de liniștire, de contemplație activă, de ordonare a senzațiilor.

Duminică – este o zi favorabilă împărtășirii, întâlnirilor cu persoane compatibile intelectual.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top