Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care nu vor fi afectate de Luna plină din 24 octombrie

Miercuri spre joi are loc Luna Plină. Acest moment vine cu o mulțime de schimbări. Iată care sunt zodiile care nu vor fi afectate de Luna plină. Lor le este permisă relaxarea și vor avea o zi reușită.

Numită Hunter’s Moon/Luna Vânătorului, Luna Plină din 24 octombrie 2018 ne va influența pe fiecare dintre noi, masi mult sau mai puțin.

Citește și: Cele mai afectate zodii de Luna Plină din 24 octombrie

Este ziua în care trecem oficial în sezonul Scorpionului, iar zodia care va trece extrem de bine peste această zi este zodia vecină, Săgetătorul.
Astrologii anunță o zi liniștită pentru nativii acestei zodii, care nu se vor simți supărați, neliniștiți sau nerăbdători.

Dimpotrivă, Luna Plină le transmite Săgetătorilor că a venit momentul să facă niște schimbări importante și serioase în viața lor. Poate schimbarea locului de muncă sau a locuinței. Este un prilej propice pentru a face niște schimbări pe care ți le dorești de mult timp, dar poate că nu aveai curajul până acum.

Citește și: Zodiile care pierd totul în luna noiembrie

A doua zodie care se va bucura de o zi fără evenimente neprevăzute este zodia Balanță. Pentru nativii acestei zodii urmează o zi de relaxare, poate unii au ales să stea acasă, departe de toată agitația, sau chiar au ales o mică vacanță de o zi, o călătorie în alt oraș. Aceste momente le vor prinde foarte bine și se vor simți încărcați de energie până la finalul zilei.

Nu ar trebui să se preocupe de problemele care apar în jurul lor, vor avea timp de toate în zilele următoare. Acum este mai bine să se gândească doar la ei și la ce îu fac pe ei cu adevărat fericiți.

Nativii zodiei Berbec pot face planuri importante cu cei dragi

ANici nativii zodiei Berbec nu vor simți prea mult efectele acestei zile. Emoțiile și incertitudinea stau departe de ei astăzi, chiar dacă, în general nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor.

Cu toate acestea, pentru nativii zodiei Berbec a venit momentul de a-și reanaliza viața și de a se concentra mai mult pe lucrurile care îi aduc bucurie, precum persoana iubită, serviciu sau prieteni. Acești nativi pot petrece o zi frumoasă alături de cei dragi, pot face planuri de viitor și pot râde din toată inima.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top