Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai afectate zodii de Luna Plină din 24 octombrie

Astro-FUN

Cele mai afectate zodii de Luna Plină din 24 octombrie

Pe 24 octombrie, are loc Luna Plină în Berbec. Este o perioadă plină de schimbări pentru câteva zodii. Iată care vor fi cele mai afectate zodii de Luna Plină.

Toate zodiile vor fi afectate de acest eveniment, iar cuvintele care caracterizează fenomenul sunt încheiere, redefinire și reorganizare. Altfel spus, urmează o perioadă de mari schimbări. Se pot încheia relațiile defectuoase în această perioadă, se pot plăti restanțe și se poate renunța la tot ce este vechi și care nu ne mai bucură.

Pe nativul zodiei Gemeni îl așteaptă o zi tensionată, așa că cel mai bine ar fi să evite discuțiile inutile și care se pot transforma într-o ceartă în toată regula. Nu ar fi rău să se detașeze de toți și de toate și să se gândească mai mult la planurile de viitor pe care le au.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 22 – 28 octombrie 2018

De altfel, ar trebui să se gândească și lângă cine se văd pe viitor și să își facă planuri cu acea persoană, dacă ea există. De asemenea, cei care sunt în relații care nu mai funcționează au tendința ca astăzu să renunțe fără vreo explicație.

Citește și: Horoscop ACVARIA săptămâna 22 – 28 octombrie 2018. Trei zodii își schimbă destinul

Scurt și la obiect, unii nativi ai zodiei Gemeni vor pune punct unei povești care nu îi mai mulțumește sufletește. Abia la finalul săptămânii nativii zodiei vor simți liniștea pe care și-o doresc.

Nativii zodiei pun piciorul în prag

A doua zodie afectată de Luna plină din 24 octombrie este zodia Pești. Nu sunt excluse discuții cu persoanele dragi și rupturi definitive. Unii nativi ai zodiei nu vor să se mai complacă într-o situație, așa că unii se gândesc să renunțe la slujba pe care o au, la orașul în care locuiesc și chiar și la persoana cu care sunt.

Este cea mai bună perioadă pentru nativii zodiei ca să își restabilească prioritățile și să se pună mai des pe primul loc. Dacă se află într-o relație în care sunt conduși zi de zi, pentru ei a venit momentul să pună piciorul în prag.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top