Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai avantajate zodii de Luna Plină din data de 26 august

Astro-FUN

Cele mai avantajate zodii de Luna Plină din data de 26 august

Pe data de 26 august, avem de a face cu un eveniment astrologic extrem de important. În ultima săptămână de vară, Luna plină în Pești afectează pe toată lumea. Iată însă care vor fi cele mai avantajate zodii de acest eveniment.

Pentru că această Lună Plină vine după 3 eclipse, acest eveniment va avea o influență mult mai intensă asupra noastră. Popular, Luna Plină a lunii august se mai numește și Luna Sturionului și vine cu schimbări în viața acestor zodii.

Citește și: Horoscop chinezesc septembrie 2018. Zodiile care pierd și care câștigă totul

După o perioadă în care nu au fost în apele lor, nativii zodiei Berbec reușesc să își găsească un sens în tot ceeea ce fac. Trec printr-o perioadă mai bună și se pot bucura mai mult de lucrurile din jurul lor. Cei care au simțit că nu se pot exprima în jurul celorlalți vor simți începând de pe data de 26 august că pot vorbi mai ușor, că se pot face remarcați și că ceea ce spun este luat în seamă de către ceilalți.

Zodiile care se îndrăgostesc în luna septembrie 2018

Trebuie să profite din plin de aceste lucruri și să se facp remarcați.

Nativii zodiei Gemeni reușeșc după data de 26 august să devină mai concentrați, după o perioadă în care au fost aerieni și nu s-au înțeles cu nimeni. Luna Nouă îi va ajuta ca din această zi să fie mai curajoși și să își asume mai multe riscuri.

Nativii zodiei Gemeni se vor simți foarte bine după această zi

Presiunea pe care o simt pe umerii lor va fi eliminată după această zi, iar Luna plină le va da puterea de a redeveni sufletul pretrecerii și al grupului. Cei din jurul lor vor observa acest lucru imediat.

A venit vremea pentru nativii zodiei Gemeni să dea piept unor lucruri de care s-au ferit până acum și să le demonstreze tuturor de ceea ce sunt capabili. Starea de spirit schimbată va fi imediat observată atât în familie, cât și la serviciu,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top