Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

Lună Plină în Berbec. Cum sunt afectate zodiile

Astăzi, 25 septembrie, fenomenul de Lună Plină se produce în zodia Berbec. Acest eveniment astrologic va avea un impact major asupra zodiilor.

Lună plină în Berbec – Efectele

ZODIILE DE AER

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele par a fi avantajați de acest episod de Lună Plină. Cu mici excepții (iar aici îi menționăm pe Gemeni), acești nativi vor reuși să se redreseze, să o ia de la capăt cu mai mult aplomb.

Gemenii vor fi nevoiți ca odată cu acest fenomen să continue ceea ce au început cândva și au abandonat pe parcurs. Unele lucruri se pot schimba în bine.

ZODIILE DE FOC

Berbecii sunt avantajați fără doar și poate. Vor fi avantajați atât din punct de vedere financiar cât și emoțional și asta deoarece pentru ei lucrurile este cazul să evolueze spre ceva concret, sigur, durabil.

Săgetătorii și Leii vor fi în fața unor situații destul de complicate din punct de vedere sentimental. Pentru ei se anunță multe momente, cum s-ar spune în rândul tineretului, epice!

ZODIILE DE PĂMÂNT

Aici lucrurile se complică nițel, mai ales dacă observăm harta Capricornului. Acest nativ a avut senzația în ultima vreme că toate lucrurile s-au remediat, au trăit cu senzația că unele răni s-au vindecat, dar Luna Plină din Berbec le reamintește unde mai au câte ceva de reparat.

Taurii și Fecioarele au parte de o perioadă un pic mai liniștită, cu excepția Fecioarele care duc o luptă permanentă cu psihicul lor.

ZODIILE DE APĂ

Luna este protectoarea Racului, iar fenomenul de lună plină îl avantajează în mod clar pe acest nativ. Va avea parte de momente frumoase alături de partenerul de viață.

Scorpionii și Peștii vor fi îngrădiți de propriile lor minți și vor fi nevoiți să dea dovadă că sunt mai liberi și nu mai libertini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top