Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Loredana Groza și-a schimbat din nou look-ul

Loredana Groza nu se oprește! După ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul feței, extrem de vizibile, acum fosta jurată de la „Vocea României” a ales să își vopsească părul.

Fanii o acuză că ar copia-o pe Delia, care s-a remarcat în ultimii ani vopsindu-și părul în toate culorile planetei. Ei bine, Lori a ales să își facă șuvițe mov.

În timp ce unii o critică pentru că ar avea un look care nu s-ar potrivi rangului ei, alții o apreciază și îi transmit încurajări și afecțiune sub forma emoticoanelor pe rețelele online.

Loredana are o relație strânsă cu fiica ei

„Este o relaţie excelentă, cum n-aş fi crezut niciodată. Aşa mi-aş fi dorit să fi fost și relația cu mama mea, chiar dacă acum este bună, în adolescenţă eram rebelă, cum am şi rămas de altfel.

Am învăţat din asta şi am încercat să fiu altfel, să trec de patternul acela cu care am fost crescută şi să îmi depăşesc limita şi condiţionările, pe care fără să vrem viaţa, familia și oamenii din jur ni le impun. Cred că eu şi fiica mea am reuşit asta şi sunt foarte fericită”, a declarat artista pentru infomusic.ro.

Care e cea mai mare răsplată pentru Lori

„ Publicul e într-o continuă schimbare. Nimic nu-i permanent. Totul se transformă, totul e viu, nu poți ține într-un tipar. Important este că am găsit un limbaj comun. Cu care mă pot conecta spiritual, muzical cu generații de o seamă cu mine, mai mici, mai mari.

Dacă te-ai uitat în sală, sunt dela copii la adolescenți, la bunicuțe. Asta e răsplata cea mai frumoasă. Să aduci împreună tinerii cu părinții. Generații au întotdeauna contradicții, dar muzica unește”, a mai spus cântăreața pentru Hotnews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top