Connect with us

Revistateo.ro

Loredana Groza a postat un mesaj emotionant pe Facebook, dupa moartea compozitorului Adrian Enescu

Stiri

Loredana Groza, devastata de durere dupa moartea compozitorului Adrian Enescu

Moartea compozitorului Adrian Enescu a devastat-o pe Loredana Groza. Adrian Enescu a compus si produs albumele ”Buna seara, iubite”, “Un buchet de trandafiri” si “Diva inamorata”. Dupa aflarea teribilei vesti, artista a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Citeste si: Cristina Spatar a divortat de Alin Ionescu. „Speram ca se va razgandi…”

Citeste si: Neagu Djuvara aniverseaza astazi un secol de viata

„Ai plecat fara sa-ti spun la revedere… Multumesc Adrian Enescu pentru ca mi-ai dat aripi si m-ai invatat sa zbor, mi-ai dat curaj sa cred in talentul meu, m-ai invatat sa muncesc si sa lupt zi si noapte pentru visele mele! Plecaciune, Maestro! Buna seara iubite,
Te astept ca si cand…”, a scris artista pe Facebook. In plus, ea a postat si videoclipul piesei „Buna seara, iubite”.

Adrian Enescu a murit in cursul zilei de vineri, lasand in urma o cariera muzicala de peste 40 de ani.

Nascut pe 31 martie 1948, el s-a remarcat prin faptul ca a compus foarte multa muzica de film, numele sau fiind asociat la aproximativ 65 de titluri (Ciuleandra, Ringul, Adela, Pruncul, petrolul si ardelenii, etc).

De-a lungul vietii, el a compus muzica foarte diversificata din punct de vedere stilistic, de la muzica Electro-Acoustica si pana la Muzica simfonica si Jazz. Prima aparitie a sa pe disc a avut loc in anul 1975.

Pe langa Loredana Groza, el a colaborat si cu Silvia Dumitrescu, la albumul „Cred in tine”, fiind solicitat sa colaboreze cu institutii muzicale de prestigiu din intreaga lume.

Acesta a colaborat si cu Silvia Dumitrescu, la albumul „Cred în tine” si a fost solicitat sa colaboreze cu prestigioase institutii muzicale din lume.

Trupul neinsufletit al compozitorului Adrian Enescu va fi depus marti, 23 august, la Uniunea Compozitorilor si muzicologilor din Romania, institutie din care a facut parte. Cei dornici pot sa vina pentru a-i aduce un ultim omagiu artistului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top