Connect with us

Revistateo.ro

Dacă vei consuma leuștean cu miere, vei observa că acest amestec poate trata mai multe afecțini. Cele două ingrediente sunt medicamente naturale.

Naturiste

Leuștean cu miere – un medicament natural

Leușteanul și mierea sunt două alimente care aduc numeroase beneficii organismului. Sunt medicamente naturale care previn și tratează mai multe afecțiuni. Iată ce se întâmplă dacă vei consuma leuștean cu miere.

Ce se întâmplă dacă vei consuma leuștean cu miere

Leușteanul stimulează sistemul nevos central. De asemenea, asigură sănătatea inimii. În plus, acesta are proprietăți expectorante, reglează menstruația, are proprietăți diuretice și antibacteriene. Este inclus în numeroase rețete, pentru a le da o aromă deosebită.

Când este folosit în tratamentele naturiste, acesta este folosit pentru infuzii. De asemenea, din leuștean se face suc folosind frunze proaspete. Acesta poate fi diluat cu suc de morcovi sau cu suc de mere.

CITEȘTE ȘI: Preparatul din leuștean care te ajută să scapi de kilogramele în plus

Rădăcina leușteanului, uscată și mărunțită, poate fi amestecată cu mire. Acest amestec este indicat persoanelor care se îmbolnăvesc des. În plus, și cei a căror stare de spirit se schimbă brusc sau persoanele istrice ar putea consuma acest preparat care conține leuștean cu miere.

Leușteanul este recomandat persoanelor care suferă de alergii, au probleme cu tensiunea arterială, au hemoroizi, gută sau reumatism. Acesta poate curăța tractul respirator deoarece are prorpietăți expectorante. În leuștean se găsește eucaliptol, care are rolul de a reduce inflamația și iritația de la nivelul plămânilor.

Pentru că are proprietăți antibacteriene, leușteanul poate fi folosit pentru a preveni și pentru a trata bolile declanșate de E. coli și Salmonella.

Dacă te confrunți cu probleme precum balonarea sau gazele, atunci poți consuma leuștean pentru a scăpa de ele. Leușteanul este indicat femeilor la menstruație, care au crampe puternice. De asemenea, planta este recomandată celor care au nevoie de o detoxifiere a corpului.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla in corpul tau daca bei cafea cu miere

Dacă veți pune pe piele frunze proaspete de leuștean, acestea vor estompa ridurile, vor trata acneea și psoriazisul.

Mierea tratează numeroase afecținui, precum cele gastro-intestinale, renale, respiratorii. În plus, tratează rănile infectate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top