Connect with us

Revistateo.ro

La doar 7 ani sufera atat de mult, incat doar un miracol o mai poate salva

Stiri

La doar 7 ani sufera atat de mult, incat doar un miracol o mai poate salva

Iata drama socanta a unei fetite care la doar 7 ani sufera atat de mult, incat numai un miracol o mai poate salva.

Ma Jie, o fetita de doar 7 ani din China a fost diagnosticata cu o maladie incurabila: boala fluturelui. Copilului i-au aparut brusc mici bubite pe tot corpul, iar suprafete mari de piele au inceput sa se exfolieze. In decurs de o saptamana Ma Jie si-a pierdut pielea de pe intregul corp.

CITESTE SI: BOALA CARE LA INCEPUT NU DOARE DAR APOI DEVINE INGROZITOARE

Fetita de 7 ani are o boala genetica care cauzeaza o fragilitate foarte ridicata a pielii. Copii care sufera de aceasta boala sunt deseori numiti copiii fluture deoarece pielea lor este la fel de fragila precum aripile micii insecte. Totul a inceput intr-o zi cand Ma Jie a facut febra mare, iar parintii i-au administrat un tratament obisnuit. Ea si-a revenit rapid insa, cu toate acestea, mici bubite i-au aparut in jurul gurii, pe picioare si pe palme in ziua urmatoare. Parintii au dus-o de urgenta la spital si astfel au aflat diagnosticul socant.

In decurs de o saptamana copilul a ramas fara piele si a primit o grefa din piele de porc care ii acopera o mare parte din trup. Medicii au declarat ca operatia a fost un succes, insa fetita a ramas la terapie intensiva. Aceasta grefa va fi respinsa de sistemul imunitar al lui Ma Jie in aproximativ o saptamana, insa doctorii considera ca acest timp este suficient ca o mare parte din rani sa se vindece. Taxele medicale se ridica la aproximativ 15.000 de lire si complicatiile nu se vor opri aici. Exista un risc mare, iar parintii au fost avertizati de acest lucru.

Ma Jie este adoptata, iar parintii ei biologici au fost anuntati de durerea imensa prin care trece copilul lor. Acum atat parintii adoptivi cat si cei biologici se roaga pentru micuta fetita sa isi revina, insa din pacate nu exista niciun tratament pentru aceasta maladie. In general, persoanele care sufera de boala fluturelui mor inainte de 30 de ani si sunt extrem de predispuse la cancerul de piele. Doar un miracol o mai poate salava pe Ma Jie.

2AB2E93800000578-3168339-image-a-10_1437407289379

2AB2E95C00000578-3168339-image-a-5_1437407132244

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top