Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

La ce este bună banana

-Albirea dinţilor. De ce să dai o grămadă de bani pe tratamente, când remediul este la îndemână? Tot ce trebuie să faci este să freci partea din interior a cojii de banană pe dinţi. Magneziul, manganul şi potasiul din coaja de banană vor contribui la albirea danturii.

-Tratament împotriva căderii părului. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o banană cu iaurt simplu şi să aplici compoziţia obţinută pe scalp. Lasă soluţia să se usuce apoi clăteşte cu apă călduţă.

-Lustru la pantofi. Freacă pantofii cu o coajă de banană şi apoi cu o cârpă moale şi vei vedea cum încălţămintea ta va arata ca nouă.

– Mască pentru faţă? De ce nu! Zdrobeşte o banană până când aceasta se transformă în pastă. Apoi aplic-o pe faţă şi las-o să acţioneze 15-20 de minute; clăteşte apoi cu apă rece.

-Frăgezeşte carnea. Pune în carne o coajă de banană şi va rezulta o friptură suculentă. O poţi folosi atât pentru carnea de vită, cât şi pentru cea de pui.

– Călcâie crăpate. Pentru asta trebuie să pasezi două banane foarte coapte şi să le aplici pe călcâie, după care lasă crema să acţioneze timp de câteva minute. La final, clăteşte cu apă.

– Tratează acneea. Simptomele acesteia se pot ameliora uşor dacă freci zona afectată cu o coajă de banană.

– Remediu împotriva păduchilor de plante. Dacă ai plante care sunt pline de păduchi, îngroapă la rădăcina plantei coji de banane şi vei vedea cum micii paraziţi dispar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top