Connect with us

Revistateo.ro

Julio Iglesias

Inedit

Julio Iglesias renunta la muzica? Vezi ce a declarat artistul!

Celebrul latino lover a declarat ca va renunta la inregistrarile in studio, dar ca va continua sa cante, cat timp ii vor permite „varsta si publicul”.

Artistul Julio Iglesias tocmai ce a implinit 72 de ani si a anuntat ca albumul sau „Mexico” este ultimul pe care il va mai inregistra vreodata intr-un studio. Totusi, muzicianul nu renunta la concerte.

In cadrul conferintei de presa dedicata prezentarii ultimului sau album, Julio Iglesias a precizat ca este prea complicat sa inregistreze in studio si dureaza foarte mult – intre unul si doi ani. A adaugat ca nu se va retrage de pe scena: „As dori sa cant pana la 150 de ani”, a declarat Iglesias Senior, conform Stirilor TVR.

Julio Iglesias s-a nascut la Madrid, pe 23 septembrie 1943. A fost un sportiv bun, fiind portar la Real Madrid, insa nu si-a indeplinit dorinta de a deveni fotbalist de performanta, pentru ca nu a dorit sa renunte la studiu – a terminat Dreptul.

A suferit un accident rutier, cand avea 20 de ani, in urma caruia a fost pe jumatate paralizat pentru aproape 2 ani. Cel care i-a schimbat destinul a fost infirmierul care il ingrijea, cand i-a daruit o chitara. Julio Iglesias si-a petrecut o mare perioada ascultand radio si scriind poeme. Nici nu se gandea sa devina cantaret.

Totusi, dupa ce s-a vindecat, a mers la Londra pentru a-si continua studiile si a inceput sa cante intr-un pub. A decis sa mearga la o casa de discuri cu versuri compuse de el, pentru a le vinde unui cantaret, insa, dupa ce l-a ascultat, managerul a decis ca melodiile sa fie interpretate chiar de Iglesias.

Asa ca a mers la Festivalul Muzical de la Benidorm (Spania), unde a castigat competitia cu celebra sa piesa „La vida sigue igual” („Viata isi urmează cursul”). Apoi a semnat primul sau contract cu Discos Columbia.

De atunci, viata lui a capatat o alta turnura: a devenit unul dintre cei mai populari artisti ai lumii. Julio Iglesias este artistul spaniol cu cele mai multe albume vandute. A intrat in Cartea Recordurilor cu peste 300 de milioane de exemplare vandute in lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top