Connect with us

Revistateo.ro

Selena Gomez paraseste lumea muzicii din cauza problemelor de sanatate

Stiri

Selena Gomez paraseste lumea muzicii din cauza problemelor de sanatate

Cantareata mexicana Selena Gomez abandoneaza scena din motive de sanatate. Anuntul care face deja inconjurul lumii vine in urma mai multor analize pe care vedeta si le-a facut. Medicii ii recomanda sa evite sub orice forma epuizarea, vedeta fiind diagnosticata cu o boala autoimuna numita lupus.

Afectiunea lupus este o boala autoimuna cu care se poate trai, insa, persoanele care trebuie sa se expuna publicului precum artistii au dificultati uriase deoarece boala este asociata cu starile de anxietate foarte dese si depresia, atacurile de panica si chiar atacurile cerebrale in cele mai severe cazuri.

Selena Gomez a anuntat ca se retrage din lumea muzicii, cel putin pentru moment. Prioritara pentru ea in clipa de fata este sanatatea si nicidecum lumea spectacolului, iar fanii par sa inteleaga acest lucru, desi sunt foarte tristi.

Potrivit datelor furnizate de Asociatia Internationala de combatere a bolii Lupus, s-au descoperit tratamente alternative pentru a stopa evolutia afectiunii. „Vreau sa fiu proactivan si sa ma preocup mai mult pe sanatatea si fericirea mea. M-am gandit ca cel mai bun mod de a face asta este sa iau o pauza de la muzica”, s-a confesat vedeta pentru presa straina, noteaza salud180.com.

Cantareata de 24 de ani a lasat in aer, in acest fel, turneul ei, „Revival Wourld Tour”. „Le multumesc fanilor pentru sprijin si intelegere. Stiti cat de importanti sunteti pentru mine, insa trebuie sa inving boala asta. Stiu ca nu sunt singura in lupta mea. Cu ajutorul vostru imi este mai usor”, a mai adaugat vedeta pe o retea de socializare.

Cine este Selena Gomez

Selena Gomez este una din cele mai iubite cantarete din lume. A devenit cunoscuta datorita relatiei sale cu Justin Bieber, insa, cu trecerea anilor, aceasta ‘i-a luat fata’ remarcandu-se tot mai mult in topurile muzicale cu succesele sale. Gomez a scos melodii precum „Come and get it”, „Slow down”, „The Heart Wants What It Wants” sau „Hands to Myself”.

Ce este lupusul

Aceasta afectiune este mai putin cunoscuta publicului larg, iar pentru diagnosticarea ei e nevoie de 4 ani, in medie. Lupusul ataca in mod special femeile tinere, cu varsta intre 15 si 44 de ani si poate aparea oricand. In tara noastra exista cel putin 9.000 de cazuri de lupus. Boala prezinta o forma de invaliditate si poate ataca orice organ, se arata in studiile de specialitate facute de americani.

De asemenea, cauzele acestei boli sunt inca necunoscute chiar si pentru cei mai remarcanti medici din lume. Motivul pentru care boala este greu de identificat este dat de complexitatea simptomelor, fiind numita si boala care imita alte boli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top