Connect with us

Revistateo.ro

Oana Sarbu traieste o drama: "Ma doare"

Stiri

Oana Sarbu traieste o drama: „Ma doare”

Una dintre cele mai cunoscute actrite si cantarete din Romania traieste o adevarata drama. Artista continua sa cante, sa lanseze albume si sa isi dedice tot timpul pentru publicul ei, insa acesta este tot mai putin interesat de genul muzical pe care il abordeaza Oana Sarbu.

Vedeta a acordat un interviu pentru kudika.ro in care vorbeste despre drama pe care o traieste atat ea cat si alti artisti consacrati din Romania pentru ca talentele adevarate au fost date uitarii.

„Ma doare”

„Ma doare ca noi am facut revolutia (eu am stat chiar la Teatrul Tanase doua nopti, la revelionul ’89-90… cu cativa soldati si Doru Octavian Dumitru…sa aparam teatrul…) pentru o lume mai buna, sa scapam de inchistarile in care eram tinuti de comunism. Dar si pentru tinerii de acum, care au atatea mijloace de afirmare si posibilitati de a-si demonstra calitatile.

A venit un val de tineri producatori care a maturat tot ce a fost inainte. Generatii intregi de artisti au fost dati uitarii. Oameni care au facut istorie. Fac piese noi, chiar daca ele nu-s difuzate nicaieri. Am facut albumul de jazzy-bossanova. Un altfel de portret, care nu se gaseste nicaieri dar pe care-l impart prietenilor si cunoscutilor care vor s-asculte o astfel de muzica. Pe 1 Iunie am mai scos un album cu muzica pentru copii, Sunt sic! Sunt saisprezece piese superbe, ca niste mici musicalluri.

Acum, in octombrie, trebuie sa iasa un album de rugaciuni cum nu s-a mai facut la noi. in drum spre scoala…o muzica splendida pe versurile unor poeti romani. Sper ca acest album sa aiba parte de o promovare si o distributie mai bune, fiindca-i facut cu editura Praxis din Ramnicu Valcea si produs de Episcopia Valcea.

Mai am concerte cu trupa mea sau doar cu pianul, mai cant la Teatru. Cel mai mult imi place sa fac lucruri frumoase pentru mine si cei din jur, imi place sa citesc mult”, a declarat Oana Sarbu pentru kudika.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top