Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune despre tine muzica pe care o asculți

Stil de viata

Ce spune despre tine muzica pe care o asculți

Tu știi ce spune despre tine muzica ta preferată? Cărui gen îi aparține piesa pe care o asculți cel mai des în ultima vreme?

Acest articol este dedicat numai acelor persoane care și-au definit foarte bine gusturile muzicale. Așadar, să pornim la descifrarea personalităților!

Personalitate plină de glamour

Daca asculti glam rock, jazz, blues, rock’n roll sau hard rock, esti o persoana extrem de entuziasta, pozitiva, energica. Iti place sa calatoresti si sa fii mereu inconjurat de prieteni. Contrar prejudecatilor despre cei care asculta hard rock, esti o persoana mai degraba optimista decat depresiva.

Personalitate predispusă la depresie

Daca asculti grunge, rock progresiv sau muzica psihedelica inseamna ca iti exprimi greu sentimentele. Obisnuiesti sa pui raul in fata si sa te intristezi foarte usor, iar gandurile negative te pot izola. Ai nevoie sa fii mereu incurajat. Lipsa de incredere in fortele proprii iti poate juca feste.

Personalitate aventurieră

Esti o persoana aventuriera din nastere daca gusturile tale muzicale aluneca spre death metal, punck rock sau metalcore. Daca esti fan Sex Pistols sau Rage Against The Machine inseamna ca esti o persoana nebunatica si spirituala.

DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

HUFF.RO: Ce spune degetul aratator despre personalitatea ta

Personalitate emotivă

Esti sensibil daca asculti muzica clasica, pop, dance sau muzica latino. In acelasi timp, sensibilitatea ta alterneaza cu romantismul si pasiunea, deci esti un amant perfect.

Personalitate conservatoare

Daca asculti muzica populara cu preponderenta, te simti legat de traditiile si obiceiurile stravechi. Viata pentru tine inseamna stabilitate, credinta in bine si munca asidua, familie si respect pentru darurile stramosesti.

Esti o persoana legata de glie, de natura, de viata frumoasa si sanatoasa care nu implica nebunia omului modern de la oras.

Persoanele care asculta genuri muzicale precum manele sau muzica indiana vor o viata de lux si isi doresc sa obtina lucruri frumoase fara prea mare efort. Sunt inimoase, sensibile si extrovertite. Pentru aceste persoane e valabil proverbul „Ce e in gusa e si-n capusa!”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top