Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune limba despre tine

Life

Ce spune limba despre tine

Forma limbii dezvaluie o serie de lucruri interesante despre personalitatea noastra. Vezi ce spune limba despre tine.

Iata ce spune limba despre tine:

Daca ai varful limbii rotunjit…

Esti o persoana destul de relaxata. Putine lucruri te pot destabiliza. Iti place sa fii inconjurata in permanenta de oameni energici, pozitivi, care stiu sa iasa din orice situatie cu zambetul pe buze. Stii sa te impui in fata celor care iti cauta nod in papura si le explici cum stau lucrurile fara sa te iei la harta cu ei. Atunci cand apari in peisaj, degajezi un aer de superioritate fara sa vrei. Lumea te admira si te apreciaza pentru felul in care te faci respectat.

Daca ai limba ascutita (la propriu)

Ai limba ascutita si la figurat. Poate ca de aici se trage celebra expresie. Iti place sa spui lucrurilor pe nume si nu te feresti de cuvintele grele. Consideri ca un adevar, oricat de dureros ar fi, trebuie spus intotdeauna la timp. Esti o persoana inimoasa si poti reactiona foarte urat atunci cand cineva te dezamageste. Esti capabil de strategii impresionante prin care iti castigi revansa si asta te face un adversar de temut.

Daca ai limba foarte lunga, cu un varf oval…

Esti o persoana foarte creativa si traiesti in lumea ta. Nu iti doresti sub nicio forma sa faci parte din lumea celor superficiali sau puternic influentati de doctrine ori de principii. Esti genul hippiotului. Tu iti faci regulile si adaptezi oricarui loc din lumea asta.

Cel mai mult te-ar incanta sa calatoresti in toata lumea, indiferent de natie, sat sau oras. Pentru tine viata ideala este cea a nomazilor deoarece consideri ca este cea mai satisfacatoare forma de a trai, cea care raspunde lipsurilor tale sufletesti.

Tu știi ce spune despre tine muzica ta preferată? Cărui gen îi aparține piesa pe care o asculți cel mai des în ultima vreme?

Acest articol este dedicat numai acelor persoane care și-au definit foarte bine gusturile muzicale. Așadar, să pornim la descifrarea personalităților!

Ce spune despre tine muzica pe care o asculți

Personalitate plină de glamour

Daca asculti glam rock, jazz, blues, rock’n roll sau hard rock, esti o persoana extrem de entuziasta, pozitiva, energica. Iti place sa calatoresti si sa fii mereu inconjurat de prieteni. Contrar prejudecatilor despre cei care asculta hard rock, esti o persoana mai degraba optimista decat depresiva.

Personalitate predispusă la depresie

Daca asculti grunge, rock progresiv sau muzica psihedelica inseamna ca iti exprimi greu sentimentele. Obisnuiesti sa pui raul in fata si sa te intristezi foarte usor, iar gandurile negative te pot izola. Ai nevoie sa fii mereu incurajat. Lipsa de incredere in fortele proprii iti poate juca feste.

Personalitate aventurieră

Esti o persoana aventuriera din nastere daca gusturile tale muzicale aluneca spre death metal, punck rock sau metalcore. Daca esti fan Sex Pistols sau Rage Against The Machine inseamna ca esti o persoana nebunatica si spirituala.

Personalitate emotivă

Esti sensibil daca asculti muzica clasica, pop, dance sau muzica latino. In acelasi timp, sensibilitatea ta alterneaza cu romantismul si pasiunea, deci esti un amant perfect.

Personalitate conservatoare

Daca asculti muzica populara cu preponderenta, te simti legat de traditiile si obiceiurile stravechi. Viata pentru tine inseamna stabilitate, credinta in bine si munca asidua, familie si respect pentru darurile stramosesti.

Esti o persoana legata de glie, de natura, de viata frumoasa si sanatoasa care nu implica nebunia omului modern de la oras.

Persoanele care asculta genuri muzicale precum manele sau muzica indiana vor o viata de lux si isi doresc sa obtina lucruri frumoase fara prea mare efort. Sunt inimoase, sensibile si extrovertite. Pentru aceste persoane e valabil proverbul „Ce e in gusa e si-n capusa!”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top