Connect with us

Revistateo.ro

Cantecul care reduce anxietatea cu pana la 65%. Stiai ca anxietatea poate fi redusa cu ajutorul muzicii? Afla care este cantecul acre te poate ajuta.

Sanatate

Cantecul care reduce anxietatea cu pana la 65%

Cel mai inteligent lucru pe care l-ai putea face este sa inveti cum sa gestionezi stresul. Toti oamenii urasc sentimentul de anxietate care ii cuprinde inaintea participarii la un eveniment important sau a sustinerii unui discurs care le-ar putea schimba viata. Anxietatea poate avea un impact negativ asupra performantei si productivitatii.

Multi oameni apeleaza la anumite pilule care sa-i ajute sa se relaxeze. Insa cum ar fi sa-ti poti tine sub control nivelul stresului doar prin ascultarea unei melodii de cinci minute? Acest lucru este mult mai sanatos decat sa-ti umpli corpul cu tot felul de substante. Oamenii de stiinta sustin ca un playlist cu 10 cele mai relaxante cantece din lume este un instrument puternic de control al stresului.

Insa care sunt aceste 10 cantece relaxante?

Fiecare om poate avea propriile sale preferinte, insa specialistii in neurostiinta au alcatuit un top pe baza unei cercetari ample. Astfel, un numar de subiecti au fost supusi unui anume nivel de stres si apoi au ascultat diverse cantece, in timp ce oamenii de stiinta le masurau activitatea creierului, ritmul cardiac, tensiunea arteriala ca si ritmul respiratiei.

Astfel, Dr. David Lewis-Hodgson de la Mindlab International, locul unde a avut loc studiul, aflat cantecul care induce cea mai puternica relaxare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top