Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Invata de la cuplurile s-au despartit pentru ca nu au stiut niciodata aceste detalii. IUBIREA SI REGULILE EI NESCRISE

IUBIREA SI REGULILE EI NESCRISE. Toata lumea cauta secretul unei relatii de durata. Fiecare dintre noi isi doreste sa nu se desparta niciodata de persoana iubita, insa, mai devreme sau mai tarziu suntem expusi la diferiti factori ori neglijam anumite lucruri care produc ruptura in tacere.

Lucruri pe care cuplurile care s-au despartit nu le-au aplicat:

1. ACCEPTA CRITICA SINCERA

Daca nu vrei sa te desparti de partenerul tau, nu lua criticile ca pe un atentat la persoana ta. Trebuie sa fiti sinceri tot timpul, indiferent de context. Nu ascunde nimic, nu minti pentru a-ti menaja persoana draga pentru ca in acest fel se vor acumula o serie de frustrari.

2. TRAIESTE IN PREZENT

Una dintre cauzele pentru care multe cupluri se despart este imposibilitatea de a trece de greselile din trecut ori viziunea incompatibila a fiecaruia cu privire la viitorul comun.

CITESTE SI: 5 sfaturi picante pentru un cuplu perfect

CITESTE SI: Cheia unui cuplu fericit nu se gaseste in dormitor. Iata care sunt pasii spre o relatie de durata

3. NU ITI CAUTA DEFECTE

Nu te plange de riduri, burta ori alte lucruri care nu iti plac la aspectul tau fizic. Persoanele nesigure, oamenii care nu se iubesc pe ei insisi au slabe sanse sa construiasca ceva alaturi de o persoana.

4. FA COMPLIMENTE, CHIAR DACA SUNT CLISEE

Nu te rusina daca vrei sa ii spui lucruri frumoase si care pot starni hohote de ras daca le aud prietenii tai. Alintati-va, imbratisati-va, permiteti-va sa fiti ca niste copii. Cu alte cuvinte, nu va pierdeti pentru nicio clipa inocenta.

5. NU PUNE CAPUL PE PERNA DUPA CE TE-AI CERTAT

Marile frustrari se acumuleaza cand te culci cu griji. Angoasele, gandurile negative, neincrederea si incapatanarea nu rezolva cu nimic lucrurile. Noaptea e un sfetnic bun, insa nu cand vine vorba de comunicarea dificila in cuplu. Impaca-te cu partenerul tau inainte sa ii spui „Noapte buna”.

6. SPUNE CE ITI PLACE IN SEX

Nu iti fie teama sa ii spui ce iti place si ce nu poti face niciodata in dormitor. Sexul are un rol important deoarece sudeaza legatura dintre voi, mai mult decat o simpla eliberare de hormoni ai fericirii.

7. SPUNE-I „MULTUMESC”

Daca iti face o favoare, spune-i „Multumesc”. Asigura-ti partenerul de viata ca nu face lucruri inutile pentru tine. Recunostinta creste increderea reciproca in orice pereche.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top