Connect with us

Revistateo.ro

Îngrijește-ți organismul cu acest superaliment

Stiri

Îngrijește-ți organismul cu acest superaliment

Albinele petrec cel puțin 8 ore pe zi colectând polen. Polenul reprezintă un depozit de nutrienți esențiali pentru buna funcționare a organismului. De fapt, este considerat cel mai complex aliment din toate timpurile fiind extrem de bogat în vitamine, minerale, aminoacizi, proteine, carbohidrați și lipide. Valorea sa nutrițională este incomparabilă cu cea a altor alimente. În antichitate, oamenii considerau că o persoană poate supraviețui mult timp doar consumând polen și nimic altceva.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE POATE FACE PIPERUL NEGRU PENTRU SĂNĂTATE

Polenul este extrem de bogat în antioxidanți, astfel contribuind la reducerea inflamațiilor și la protejarea organismul de razele UV. Combinația de antioxidanți și proprietăți antibacteriene, transformă polenul în tratamentul ideal pentru răceli, infecții și gripe. Totodată, acesta este extrem de eficient în atacurile de astm.

Conținutul bogat în vitamine și minerale acoperă toate deficiențele organismului și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului digestiv. Este bine de știut faptul că polenul conține aproximativ 28 de minerale, 11 enzime, 12 vitamine, 14 tipuri de acizi grași, 11 carbohidrați. Consumat în mod regulat, acest superaliment contribuie din plin la sănătatea inimii și a întregului sistem cardiovascular, întărind casele capilare și stabilizând nivelul colesterolului din sânge.

Polenul este cunoscut drept un puternic afrodisiac, care contribuie în același timp la sănătatea hormonală și crește dorința sexuală. Totodată, stimulează ovarele și astfel contribuie la creșterea fertilității. Consumul regulat de polen oferă femeilor o nutriție echilibrată, ceea ce le ajută din plin atunci când își doresc un copil. Polenul este renumit pentru energie pe care o oferă la începutul fiecărei zile, așa că încearcă să îl consumi dimineața. Te vei simți plină de vitalitate și vei avea performanțe mult mai bune pe timpul zilei. Pielea ta va fi mai strălucitoare și mai sănătoasă și astfel vei reuși să diminuezi aspectul imperfecțiunilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top