Connect with us

Revistateo.ro

Pudra de ciuperci: un nou superaliment

Stiri

Pudra de ciuperci: un nou superaliment

Pudra de ciuperci este un nou superaliment extrem de apreciat de nutritionistii din toata lumea. Daca pana acum nu ai auzit de ea, exista toate sansele ca de acum incolo sa gasesti foarte multe informatii pretioase. Ciupercile se numara printre cele mai hranitoare alimente, insa nu si printre cele mai iubite.

Daca exista oameni care adora gustul lor, exista si unii care nici macar nu vor sa auda de ciuperci. Ei bine, pentru acestia din urma pudra de ciuperci poate fi o varianta care ii ajuta sa se bucure de toate beneficiile lor.

Pudra de ciuperci este o combinatie de mai multe soiuri de ciuperci uscate. Gustul nu este la fel de puternic ca in cazul ciupercilor proaspete, ci din contra, aproape nici nu se simte. Cu toate acestea studiile demonstreaza faptul ca toti nutrientii ciupercilor se pastreaza in acest praf fin.

CITESTE SI: TOP 7 CONDIMENTE CARE LUPTA IMPOTRIVA CANCERULUI

CITESTE SI: DE CE SA BEI APA CU CASTRAVETE PE STOMACUL GOL

Aceasta pudra atat de apreciata imbunatateste considerabil sistemul imunitar, scade riscul de atac de cord, previne dezvoltarea celulelor canceroase, regleaza nivelul de zahar din sange si astfel previne diabetul. Totodata, pudra de ciuperci face minuni pentru persoanele care sufera de boli mintale si contribuie si la pierderea kilogramelor nedorite.

Aceasta pudra poate fi adaugata in mancaruri de orice tip. Atunci cand o cumperi trebuie sa citesti cu foarte mare atentie eticheta, caci multe sortimente contin si ingrediente mai putin sanatoase sau conservanti pe care nu ai vrea sa ii introduci in corpul tau. Iti poti pregati pudra de ciuperci chiar la tine acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa speli bine ciupercile, sa le usuci si apoi sa le macini.

sursa foto: blog.shamansmarket.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top