Connect with us

Revistateo.ro

O femeie s-a dus sa isi faca pedichiura la un salon, insa a ajuns in stare grava la spital dupa cateva zile. Afla cum a fost posibil!

Sanatate

S-a dus sa isi faca pedichiura, iar dupa cateva zile a ajuns la spital!

Samantha Payne s-a dus intr-o zi sa isi faca pedichiura la un salon. A ales unul local, ieftin, pentru a economisi bani, insa a ajuns la spital.

La cateva zile dupa sedinta de pedichiura, femeia a inceput sa observe ca este ceva in neregula cu picioarele ei.

Ea a vazut ca pe membrele ei aparusera cateva bube asemanatoare cosurilor, care au evoluat in scurt timp in leziuni dureroase.

Panicata, femeia s-a dus la spital, unde medicii au fost nevoiti sa apeleze la o interventie chirurgicala pentru a rezolva problema. Ei au pus diagnosticul de infectie micotica cutanata, o boala cauzata de infectarea cu ciuperci microscopice.

Citeste si: Fetita ei a ajuns la spital din cauza unui GEST BANAL. Vezi ce a patit aceasta mama!

Citeste si: Si-a sarutat iubitul, iar dupa cateva minute, a murit! Cum a fost posibil

Femeia a ramas cu cicatrici dupa operatie, iar acum a dat salonul in judecata, cerand despagubiri de un milion de dolari pentru neplacerile cauzate, relateaza NBC12.com.

infectie

Infectie

Medicii trag un semnal de alarma in ceea ce priveste saloanele de pedichiura. Ei spun ca femeile care aleg sa mearga in astfel de locuri sa fie atente daca se respecta curatenia, intrucat risca sa se aleaga cu infectii fungice.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top