Connect with us

Revistateo.ro

Ce nu avem voie sa mancam seara, dupa ora 19

Cura de Slabire

Ce nu avem voie sa mancam seara, dupa ora 19

Ai auzit cu siguranta ca nu ai voie sa te alimentezi dupa ora 19 daca vrei sa slabesti, insa nimeni nu ti-a dat pana acum o lista exacta cu interdictiile din farfurie. Pana la urma, ce nu avem voie sa mancam seara?

Lista alimentelor interzise dupa ora 19:

1. Ciuperci – Chiar daca au putine calorii si, aparent, sunt inofensive pentru corpul nostru, ciupercile contin polizaharide precum chitina, iar asta ingreuneaza digestia. Asadar, fungii sunt interzisi cu desavarsire dupa sapte seara, mai ales daca ai probleme stomacale.

2. Salata verde – Daca vrei sa slabesti, salata verde cu rosii, ulei de masline si branza este cea mai buna masa pe care o poti avea intr-o zi de dieta. Cu toate acestea, facand abstractie de beneficiile acestei plante pentru sanatate, mai mult studii arata ca, data sunt consumate inainte de somn, pot duce la inflamarea inestinelor, iar asta inseamna gaze si senzatii de disconfort in timpul noptii.

Dieta rapida. Slabesti cu 5 lingurite din acest amestec!

CURA DE SLABIRE JAPONEZA, pierzi 3 kilograme in 3 zile

Ce nu avem voie sa mancam seara

3. Telina – N-ai fi zis ca telina poate fi o leguma problematica, mai ales daca esti la cura. Aceasta planta este diuretica si, din cauza acestei proprietati, plimbarile la toaleta pot fi mai dese decat te asteptai. Somnul tau va fi intrerupt, iar oboseala se va acumula treptat.

4. Branzeturi – Sylvia Cruchet Munoz, specialist in nutritie al Universitatii din Chile, ne recomanda o atentie sporita atunci cand mancam branzeturi dupa ora 19. Persoanele cu probleme de colesterol trebuie sa evite cu orice pret lactatele grase.

5. Cafea – Aceasta bautura populara in toata lumea stimuleaza sistemul nervos central datorita continutul de cafeina, o substanta care ne tin treji atunci cand nu mai putem de oboseala. Daca vei bea cafea dupa ora 19, vei avea probleme serioase cu somnul.

6. Prajeli, dulciuri, bauturi carbogazoase – Aceste produse alimentare nu au ce cauta in meniul tau, nu doar dupa ora 19! Uleiul produce transformari nedorite in organismul tau, iar bauturile carbogazoase instaleaza pofta si mai mare de a consuma produse de tip fast-food.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top