Connect with us

Revistateo.ro

Îndepărtează machiajul cu aceste ingrediente naturale

Cosmetica

Îndepărtează machiajul cu aceste ingrediente naturale

Indiferent de cât de obosită ești, nu trebuie să sari niciodată peste demachiere. Sunt singură că o mulțime de femei cunosc această regulă, însă nu toate o aplică. Este destul de greu să te mai gândești și la îndepărtarea machiajului când ajungi la o oră foarte târzie și ești extrem de obosită. Cu toate acestea, faptul că sari peste acest pas în repetate rânduri îți va afecta sănătatea pielii într-un mod teribil.

CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FAȚA TA DACĂ FOLOSEȘTI MACHIAJ EXPIRAT

Pe piață există nenumărate produse care te ajută să îndepărtezi machiajul și murdăria în exces, însă pe termen lung afectează calitatea pielii. Cea mai bună soluție sunt întotdeauna produsele naturale. Acestea au numeroase proprietăți benefice pentru piele și pe lângă faptul că îndepărtează murdăria și produsele de machiaj, hrănesc în profunzime, hidratează și oferă pielii toți nutrienții de care aceasta are nevoie. Multe persoane se feresc de aceste produse deoarece acțiunea lor nu este una imediată. Totuși, eficiența lor este de necontestat, chiar dacă rezultatele nu sunt vizibile imediat.

Unul dintre cele mai eficiente ingrediente din acest punct de vedere este uleiul de jojoba. Acest tip de ulei nu încarcă porii și îndepărtează cu succes toate impuritățile. Aplică-l pe o dischetă demachiantă și șterge fața cu el înainte de culcare. Îl poți utiliza chiar și atunci când nu te machiezi și vrei doar să îți cureți tenul, fiind potrivit chiar și pentru zona ochilor.

Uleiul de migdale combinat cu lapte reprezintă amestecul ideal pentru orice tip de ten. Uleiul de migdale este renumit pentru proprietățile sale intens hidratante și hrănitoare, fiind unul dintre cele mai utilizare uleiuri în scopuri cosmetice. Laptele hrănește pielea și este cunoscut încă din antichitate pentru eficiența sa.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top