Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Incredibil! O femeie a recurs la inseminarea artificială. Iată ce s-a întâmplat după ce l-a cunoscut pe donator!

Această poveste este incredibilă! Iată ce s-a întâmplat după ce o femeie care a recurs la inseminarea artificială l-a cunoscut pe donator!

Aminah Hart este un director de publicitate din Australia care a ajuns în centrul atenţiei într-un mod surprinzător. Cu câţiva ani în urmă femeia s-a hotărât să rămână însărcinată prin intermediul inseminării artificiale. Totul a mers ca pe roate şi Aminah a fost ajutată de un donator anonim. La scurt timp ea a născut o fetiţă sănătoasă pe nume Leila.

CITEŞTE ŞI: A RĂMAS GRAVIDĂ DE 17 ORI DAR A PIERDUT FIECARE SARCINĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CONTINUARE I-A SCHIMBAT VIAŢA

După ce Leila a împlinit un anişor, femeia s-a decis să caute mai multe informaţii despre donatorul anonim care era, practic, tatăl fetiţei. Într-un final cei doi au stabilit o întâlnire, s-au cunoscut şi au stabilit că ar fi bine să se vadă în mod regulat, pentru ca şi bărbatul să aibă contact cu copilul de care se ataşase foarte mult.

Surpriza a venit la scurt timp când, în urma întâlnirilor frecvente, cei doi au realizat că se iubesc! Acum ei trăiesc o poveste de dragoste senzaţională, care este pe buzele tuturor. Cuplul a fost contactat chiar şi de câţiva producători renumiţi de film, pentru ca povestea lor de dragoste să fie ecranizată.

Înainte de a rămâne însărcinată cu Leila, femeia a mai avut doi băieţi care au murit din pricina unei boli genetice rare. Acum toată lumea îi cunoaşte povestea. „Mă simt profund mişcată de faptul că toată lumea ştie povestea mea de dragoste, dar şi povestea băieţilor mei. Este uimitor că acum suntem cunoscuţi la nivel global.”, a declarat Aminah Hart.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top