Connect with us

Revistateo.ro

Nu o internează nimeni pentru că este PREA SLABĂ

Stiri

INCREDIBIL! Nu o internează nimeni pentru că este PREA SLABĂ!

La cei 37 de ani, femeia, de meserie actriță, are 1,70 m înălțime și cântărește doar 18 kilograme. Rachel a obervat că are o problemă în urmă cu 10 ani, moment în care a fost diagnosticată cu anorexie pe sistem nervos. Aceasta a postat și o filmare pe internet, prin care descria boala de care suferă, dar și lupta constantă cu această afecțiune.

Ajunsă la o greutate de copil mic, femeia explica modul în care starea i s-a deteriorat în ultima vreme, ajungând să fie atât de slăbită încât nici măcar nu mai poate sta pe propriile picioare și chiar în incapacitatea de a respira corespunzător.

CITEȘTE ȘI: Povestea INCREDIBILĂ a unei femei aflată în comă 42 de ani

INCREDIBIL! Nu o internează nimeni pentru că este PREA SLABĂ! La un moment dat, soțul ei, Ron Edmondson, a trebuit să renunțe la locul de muncă, pentru a avea grijă ca partenera lui de viață să fie îngrijită non-stop. Mai mult, acesta a cerut ajutor din partea mai multor spitale, însă niciunul nu a vrut să o interneze.

În cele din urmă, după mai multe insistențe, o clinică a acceptat să o aibă ca pacientă, chiar dacă în acest moment șansele ca Rachel să supraviețuiască sunt minime.

Acum, femeia a cerut ajutorul tuturor celor care o văd, pentru a o sprijini financiar, spunând că orice donație ar ajuta-o enorm. Rachel explică tuturor într-un clip cât de greu îi este ei și soțului ei, mai ales că acum nu au niciun venit care să-i asigure un tratament corespunzător.

ATENȚIE! ACEST CLIP CONȚINE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top