Connect with us

Revistateo.ro

O femeie isi povesteste experienta dramatica si spune ce i s-a intamplat dupa ce a incercat sa isi infraneze pofta de mancare.

Stiri

De ce a ajuns aceasta femeie sa arate asa? Poate faci si tu aceeasi greseala!

O femeie care a incercat sa isi controleze pofta de mancare, a trecut printr-o schimbare dramatica a corpului si a fost la un pas de moarte! Ea s-a gandit sa ofere cateva sfaturi pentru ca nimeni sa nu ajunga in situatia ei.

Povestea tinerei Claire Mercer incepe cand aceasta avea varsta de 7 ani si practica gimnastica, petrecand ore intregi incercand sa arda caloriile consumate. „Nu era ca si cum nu as fi fost fericita cu corpul meu, dar mi-era teama ca o sa ma schimb si o sa iau in greutate”, spune tanara.

Ea isi aduce aminte cum petrecea mult timp la trambulina, pentru a arde calorii si apoi se furisa in camera parintilor ca sa se cantareasca. Apoi, a inceput sa isi urasca trupul. La 10 ani a dezvoltat deja o tulburare de alimentatie. A inceput sa devina obsedata de de exercitii fizice si chiar incepuse sa isi puna prietenii sa se cantareasca de fata ce ea, pentru a vedea daca este cea mai slaba dintre ei.

CITESTE SI: IMAGINE SOCANTA: Drama celei mai grase femei din lume. VEZI CAT A SLABIT!

Problemele s-au agravat peste cativa ani, cand tatal ei a fost diagnosticat cu cancer de colon, iar ea si-a inchipuit ca acest lucru avea legatura cu mancarea.

Claire a inceput sa devina obsedata de greutate. Ajunsa la varsta de 19 ani, a avut un acces de furie cand a aflat ca in liceul in care invata, era o fata cu 700 de grame mai slaba decat ea. De atunci, conditia i s-a agravat, a inceput sa manance din ce in ce mai putin si sa faca din ce in ce mai multe exercitii. Iar corpul i-a cedat.

 

Asa arata acum femeia, dupa ce a facut terapie

Asa arata acum femeia, dupa ce a facut terapie

Intr-o zi, i s-a facut rau cand era la dus si a lesinat. A fost dusa de urgenta la spital de parintii ei, foarte ingrijorati de starea ei. „Ma simteam trista, speriata, confuza, furioasa, singura si inutila”, spune tanara.

Dupa acest episod nefericit, a inceput o terapie menita sa ii redea increderea in sine si sa o convinga ca este bine sa manance si ca infometarea o va omori.

Desi recuperarea a fost dificila, tanara a reusit sa depaseasca acest moment de cumpana. Acum are un blog unde le da sfaturi altor femei pentru a nu ajunge in situatia ei. „Imi doresc ca nimeni sa nu treaca prin ce am trecut eu. Anorexia ucide femeile”, mai povesteste tanara. Ai grija sa nu faci si tu greseala de a te infometa, pentru ca iti vei distruge sanatatea!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top